Homepage  / Seriale româneşti

„Lia – Soţia soţului meu”, episoadele din 10 octombrie 2024. Alice l-a omorât pe Rusu, iar Clara a fost arestată

„Lia – Soţia soţului meu”, episoadele din 10 octombrie 2024. Alice l-a omorât pe Rusu, iar Clara a fost arestată
9

de Roxana Mirea,

Două noi episoade din serialul „Lia – Soţia soţului meu” au fost difuzate joi, 10 octombrie 2024, la Antena 1. Clara a încercat să se răzbune pe Alice pentru moartea tatălui ei, însă planul său a eșuat. Pentru a-i salva viața lui Petru, Alice l-a împușcat mortal pe Rusu, iar Clara a fost arestată. În plus, Lia a primit o veste devastatoare.

„Lia – Soţia soţului meu”, episoadele din 10 octombrie 2024 

Doar trei săptămâni îi mai despart pe telespectatori de deznodământul ultimului sezon „Lia – Soţia soţului meu”.  

Telespectatorii au urmărit aseară cu sufletul la gură o încercare disperată de-a Clarei (Mara Oprea) de a se răzbuna pe Alice (Ioana Blaj) și pe Petru (Ștefan Floroaica) pentru moartea tatălui său, Gianni Rocca (Andrei Aradits). Planul pus la cale de Clara era simplu: răpirea lui Alice și și atragerea lui Petru pentru a o salva pe fosta lui soție, chiar cu prețul vieții sale.  

Vreau adevărul! Tu ai pus-o pe Alice să-l omoare pe tata. Tu crezi ca nu-mi dau seama ce a fost în capul tău? Ai vrut să scapi și de Alice și de tata ca să fii cu Lia”, l-a acuzat îndurerată Clara pe Petru.  

Dorința lui Petru de a o proteja pe Alice îi dă acesteia speranța că el încă mai are sentimente pentru ea. „Știam că o să vii. Știam că încă iți pasă de mine și că o sa mă salvezi”, i-a spus Alice lui Petru. Însă el a fost clar: „Îmi pasă de Robi, să știi, de asta am venit. Eu am vorbit serios atunci când am zis ca nu o să mai fim niciodată împreună. Doar vreau să te știu în siguranță”. Răspunsul lui Petru a șocat-o pe Alice: „Atunci mai bine muream”.  

Povestea se termină dramatic pentru Clara, al cărei plan nu a ieșit așa cum se aștepta ea. Petru a avut asupra lui un dispozitiv de urmărire, așa că Poliția a încercuit locul. Văzându-se încolțiți, Rusu (Andrei Coman) și Clara au început să amenințe cu pistoalele. Rusu s-a luat la bătaie cu Petru, iar Alice, care a luat pistolul ce fusese aruncat din mâna lui Rusu, l-a împușcat pe acesta din dorința de a salva viața lui Petru. Rusu și-a pierdut viața, iar Clara a fost arestată pentru că a sechestrat-o pe Alice. Lia a încercat să vorbească apoi cu Clara, însă aceasta era atât de înverșunată încât i-a spus surorii ei că nu crede nimic din ce spune. La final, Tavi (Mircea Gheorghiu) nu putea permite ca nepoata ei să fie în închisoare, așa că le-a spus autorităților că el a sechestrat-o pe Alice, nu Clara.  

Lia – Sotia sotului meu_8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Nereușind să accepte faptul că Petru o respinge, Alice refuză să plece din viața lui, în ciuda insistențelor Otiliei (Ilinca Goia), care i-a propus să se mute departe. „Eu de aici nu plec, eu nu renunț la el, tu nu înțelegi? Tu nu iți dai seama câți oameni am omorât pentru el? Cât mai sunt în stare să omor?” i-a mărturisit Alice cu disperare.  

Pe de altă parte, Lia află o veste cruntă. Doctorița ei îi spune că sarcina sa este în pericol și că riscă să piardă copilul. Alice aude întreaga discuție și este foarte fericită, punând la cale un nou plan de a o îndepărta pe Lia din viața lui Petru. 

Ce va face Alice în continuare pentru a-l recăpăta pe Petru, telespectatorii vor putea afla diseară de la 20.30, la Antena 1. 

Când este difuzat ultimul episod din „Lia – soția soțului meu”, sezonul 4

Sezonul 4 și ultimul din „Lia – soția soțului meu” se apropie cu pași repezi de sfârșit. Ultimul episod urmează să fie difuzat în curând la Antena 1, dar până atunci Petru, interpretat de Ștefan Floroaica, și Lia, interpretată de Ana Bodea, au o serie de noi obstacole de trecut. Iată când urmează să fie difuzate ultimele două episoade din „Lia – soția soțului meu”, sezonul 4.

Mai sunt doar câteva săptămâni până la marele final al sezonului 4 din „Lia – soția soțului meu”, serial difuzat de Antena 1. Proiectul, care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipă de producţie cu o vastă experienţă, se încheie după finalul sezonul 4. Povestea dintre Lia, interpretată de Ana Bodea, și Petru, interpretat de Ștefan Floroaica, se va încheia odată cu acest sezon.

Potrivit Antena 1, ultimele episoade din sezonul 4 din „Lia – soția soțului meu” vor fi difuzate în luna octombrie 2024. Anunțul a fost făcut de postul TV în contextul în care, în aceeași perioadă, va avea loc premiera noului serial românesc, „Iubire cu parfum de lavandă”.

Cu alte cuvinte, primele două episoade din noul serial de la Antena 1 urmează să fie difuzate după penultimul, respectiv ultimul episod din „Lia”, pe 31 octombrie, respectiv 1 noiembrie, a anunțat Antena 1, într-un comunicat.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton