; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maria Buza si Lia Bugnar

Lia Bugnar și Maria Buză, primele declarații după eliminarea de la „Asia Express”: „Am stat mult mai mult decât credeam noi că o să rezistăm aici”

26 March 2020

Lia Bugnar și Maria Buză de la Asia Express au ajuns ultimele în cursa pentru ultima șansă și cum ancora a fost roșie, cele două concurente au părăsit competiția.

„Ne simțeam foarte vinovate când am văzut că toată lumea este pe poziții. Nu știam cum să ne scuzăm, ce să zicem, cum să facem o glumă. Etapa asta, aici în munți, a fost îngrozitoare pentru toată lumea. Pe vremea aia, era atât de trist totul, atât de mohorât, din peisajul ăla, din tabloul ăla asta lipsea ancora roșie. Este momentul când noi trebuie să încheiem concursul. Sperăm să ne întoarcem acasă cu amintirile frumoase și pe alea rele să le lăsăm aici', a spus Maria Buză.

N-am făcut astăzi decât să muncesc, cât am putut de mult, din prima până în ultima clipă. La Asia Express lucrurile se mai și termină. Am stat mai mult decât ne gândisem că o să stăm. Am stat mult mai mult decât credeam noi că o să rezistăm aici. Și a fost foarte frumos. A fost o perioadă complet țăcănită. Mie mi-a adus o grămadă de informații despre cât pot să duc și cât nu pot să duc. Cred că a fost investiția cea mai bună pe care o puteam face în prietenia noastră', a declarat la rândul ei și Lia Bugnar.

Maria a fost vizibil afectată și nu și-a putut stăpâni lacrimile. Totuși, a găsit resurse să mai facă o glumă: „Am stat îndeajuns să enervăm pe toți. Nu chiar pe toți, nu am vrut, dacă a fost să fie, asta e'

Asia Express continuă pentru șase echipe: Adda și Cătălin, Ștefania și Speak, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și Radu Vlăduț, frații Ristei.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare