Homepage  / Vedete româneşti

Lia Bugnar, reacție inedită după nunta Ilonei Brezoianu. Ce a spus despre soțul actriței. „A găsit singurul om capabil să o înțeleagă”

Lia Bugnar, reacție inedită după nunta Ilonei Brezoianu. Ce a spus despre soțul actriței. „A găsit singurul om capabil să o înțeleagă”
9

de Andra Stana,

Lia Bugnar s-a numărat printre invitații de la nunta Ilonei Brezoianu. După evenimentul de sâmbătă, 20 iulie, actrița a oferit detalii ieșite din comun referitoare la povestea de iubire pe care colega ei de breaslă are fericirea să o trăiască alături de noul ei soț.

O mulțime de vedete au participat, în weekend, la cununia religioasă a Ilonei Brezoianu, una dintre tinerețe actrițe de teatru și prezentatoare a matinalului de weekend de la Antena 1. Pe lângă prietenul și bunul ei prieten Florin Ristei, alături de care a făcut spectacol la „Te cunosc de undeva!”, la petrecere au participat și Diana Munteanu, Cuza, Adina Buzatu, dar și Marius Manole și Lia Bugnar.

Aceasta din urmă a vorbit despre mireasă și a lăudat-o pe Ilona Brezoianu pentru că și-a găsit sufletul pereche. S-a măritat Ilona mea. A găsit singurul om de pe planetă capabil să o înțeleagă de la I până la L și până la O, și până la N, și până la A-ul de la finalul numelui ei. Ilona e în multe feluri, mult mai multe decât lasă să se vadă.

ilona-brezoianu-nunta-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Lia Bugnar, mesaj pentru proaspeții căsătoriți: „Vă urez să nu vă leneviți în iubire”

Andrei le știe pe toate și le înțelege, și le iubește. Copii, tare mă bucur că ați avut răbdare să va găsiți și va urez să nu va leneviți în iubire și să nu va plictisească binele niciodată… Te iubesc Ilonashiu’ și, prin tranzitivitate, și pe Andrei (‘Rila)”.

Totodată, actrița a dezvăluit și unde o pot vedea fanii în această perioadă pe Ilona Brezoianu: „Cum nu cred în coincidențe, poate e bine să știți că exact zilele-astea, pe PiciordePlay se difuzează «Față din Curcubeu» unde Ilona dă cu spectatoru’ de toți pereții, și cu ea însăși de altfel, și cu viață, și cu neviata, și cu râsu’, și cu plânsu’. Și mai și cânta”.

Ilona Brezoianu, o mireasă atipică

Sâmbătă, pe 20 iulie, Ilona Brezoianu și logodnicul ei, Andrei, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și au organizat apoi o petrecere ieșită din comun, scrie libertatea.ro. Rochia specială, pe care Ilona a vrut-o creată pe comandă, i-a permis miresei să danseze noaptea întreagă, cu atât mai mult cu cât în picioare a ales să poarte teniși.

N-am voce, mă doare tot corpul… și abia aștept să vă arăt mai multe… A fost minunat. Revin și cu o postare mai amănunțită, pentru că am foarte multe mulțumiri de făcut. Momentan mă simt ca într-un vis”, a scris Ilona Brezoianu.

La nunta Ilonei, atmosfera a fost întreținută de Florin Ristei și trupa sa.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton