Homepage  / Vedete româneşti

Lia Bugnar, mesaj dur pentru producătorii „Asia Express”. Le aduce acuzații grave: „Te bagă într-un șablon”

Lia Bugnar, mesaj dur pentru producătorii „Asia Express”. Le aduce acuzații grave: „Te bagă într-un șablon”
11

de Cristina Țapu,

La trei ani de la participarea sa în „Asia Express", Lia Bugnar aduce acuzații serioase producătorilor celui mai popular show de la Antena 1 în prezent. Fosta parteneră a lui Anghel Damian a făcut revelații șocante despre culisele emisiunii, susținând că s-a simțit ca un cobai, obligată să danseze în fața camerelor de luat vederi doar pentru a crește audiențele. Iată ce a avut de spus Lia Bugnar!

Lia Bugnar, mesaj dur pentru producătorii emisiunii „Asia Express”


Lia Bugnar, în vârstă de 54 de ani, a făcut parte dintr-o echipa alături de actrița Maria Buză în cel de-al treilea sezon al emisiunii „Asia Express” din 2020.

Cu toate acestea, la finalul competiției, care a avut loc în Asia și nu în America, Bugnar s-a bucurat că emisiunea a ajuns la sfârșit și nu a avut nici urmă de regret. Motivele principale au fost provocările extrem de dificile și tratamentul oferit de producătorii show-ului atât ei, cât și partenerei sale, Maria Buză.

Lia Bugnar și Maria Buză au traversat numeroase situații limită în cadrul concursului, iar ele au constatat cu surprindere că acestea nu au fost reflectate în mod adecvat în emisiune.

Actrița aduce acuzații producătorilor și subliniază că aceștia preferă să difuzeze în special imagini scandaloase, plasând concurenții în situații nefavorabile, în scopul de a atrage o audiență mai mare. Prin clauzele contractuale, concurenții sunt supuși filmărilor timp de 16 ore continuu și nu au dreptul să-și exprime nemulțumirile așa cum doresc pentru că oricum nu sunt luați în seamă.

Lia BugnarIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„De la a treia ediție eu nu m-am mai uitat. N-am mai putut. Ei te bagă așa într-un șablon. 

Ba că ești mai în vârstă, au nevoie de antipatici și de simpatici. Eu nu am știut că e așa că nu mă duceam. Eu nu distribui niciodată un actor într-un spectacol de-al meu într-un rol pe care nu și-l dorește. Nu vrea el, îl iau pe altul.

Problema cu astfel de emisiuni și, în special cu asta, e că te îmbrâncea într-un rol pe care tu nu-l voiai, în care realmente nu erai tu”, a dezvăluit scenarista, în cadrul unui podcast, conform Click!

Lia Bugnar a suferit cumplit după despărțirea de Anghel Damian

Anghel Damian, în vârstă de 32 de ani, și Lia Bugnar, în vârstă de 54 de ani, au format un cuplu timp de 9 ani, dar au ales să se despartă acum un an. Inițiativa despărțirii a aparținut lui Anghel Damian, iar în vara anului trecut, acesta a început o relație cu Theo Rose, o cântăreață în vârstă de 26 de ani. Cei doi au devenit părinții unui băiețel în vara acestui an, în data de 14 iunie.

Momentul separării a fost extrem de dificil pentru Lia Bugnar. Cunoscuta scenaristă și regizoare a ales să nu vorbească deschis despre această despărțire dureroasă, fiind supusă comentariilor critice ale publicului care s-a grăbit să o eticheteze ca fiind mult prea în vârstă pentru cineva precum Anghel Damian.

Sursă foto: Facebook Lia Bugnar – Arhivă TV Mania!

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton