; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lexie Grey va prelua ștafeta de la Meredith

10 August 2011

La puțin timp înainte de începerea sezonului cu numărul opt al seriei cu doctori, au început speculații despre cum se va derula acțiunea în viitoarele episoade.

Presa de peste Ocean vorbește despre o schimbare de planuri, și anume o ieșire din prim-plan a lui Meredith Grey, și implicit a actriței Ellen Pompeo, și o urcare în rang a lui Lexie Grey, interpretată de Chyler Leigh.

Mai mult, se speculează deja că Lexi Grey și Dr. Sloan (Eric Dane) vor redeveni un cuplu, tocmai pentru a prelua ștafeta de actori principali de la Pompeo și Patrick Dempsey, care au anunțat deja că nu sunt siguri că vor continua să joace în „Anatomia lui Grey' după sezonul opt.

„ABC va face orice și va plăti oricât ca să revigoreze serialul cu medici', a spus Stewart Eller, un special media din State, citat de National Enquirer.

Lexie s-a despărțit de McSteamy în sezonul trecut și apoi s-a aruncat în brațele lui Dr. Jackson Avery (Jesse Williams), dar creatoarea serialului Shonda Rhimes plănuiește să repare lucrurile.

Ea speră ca show-ul să rămână în picioare, deși Ellen Pompeo (Dr. Meredith Grey) și Patrick Dempsey (Dr. Derek McDreamy Shepherd) au anunțat că nu vor să își prelungească contractele după terminarea sezonului 8.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare