; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Levy şi Gutierrez, despărţiţi de casele de producţie

21 July 2010

Iubirea dintre William şi Elizabeth trebuie să reziste concurenţei caselor de producţie.

William Levy şi Elizabeth Gutierrez, protagoniştii telenovelelor „Predestinaţi', respectiv „Cealaltă faţă a Analiei', se lovesc mereu de piedici în calea fericirii lor.

După ce au fost despărţiţi de gelozii, presupuse infidelităţi şi certuri, liniştea părea să fi venit în sfârşit în acest cuplu, dar la fel ca în telenovele când doi tineri se iubesc, dar familiile lor sunt rivale, fericirea perechii Levy –Gutierrez nu poate fi deplină, pentru că cei doi lucrează pentru case de producţie concurente şi se susţin unul pe celălalt, pe ascuns.

Cei doi au împreună doi copii, William Levy şi-a împlinit de curând visul de a o aduce în Statele Unite şi pe bunica lui din Cuba, totuşi soarta le este potrivnică.

La evenimentul de lansare a noului său proiect „El Fantasma de Elena', Elizabeth Gutierrez nu a avut parte de iubitul ei, care a fost practic dat afară de la eveniment. Motivul: contractul lui Levy cu Univision, casa de producţie concurentă a celor de la Telemundo, producătorii telenovelei în care joacă Elizabeth.

Cu toată amabilitatea, după ce fotografii şi-au aţintit obiectivele asupra cuplului, unul dintre asistenţi i-a cerut lui William Levy să se retragă pe durata evenimentului şi să îşi aştepte soţia afară. După cinci minute, William, care venise la petrecere cu cele mai bune intenţii, a fost nevoit să plece acasă, pentru a nu-i strica petrecerea lui Elizabeth.

Doar două zile mai târziu, situaţia s-a repetat, de această dată rolurile, însă, au fost inversate. William şi-a invitat soţia să participe la gala premiilor Juventud. Actriţa a venit la eveniment îmbrăcată spectaculos şi chiar a cerut producătorilor o zi liberă de la filmări, pentru a onora un angajament personal.

Deşi a putut fi prezentă la spectacol şi i s-a permis să ia loc în sală alături de actorul din „Predestinaţi', casa de producţie Univision nu i-a dat voie lui Gutierrez să defileze împreună cu William Levy pe covorul albastru, în faţa presei, deoarece actriţa este vedeta concurenţei, iar situaţia reprezintă un conflict de interese.

Astfel, William şi Elizabeth şi-au promis să se iubească în linişte, până când contractele îi vor despărţi. Totuşi, recent, William Levy a declarat presei că el este fanul numărul unu al lui Elizabeth Gutierrez, deşi atât unul, cât şi celălalt, evită să vadă scenele de iubire de pe micul ecran ale partenerului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare