; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Leticia Calderon

Leticia Calderon și destinul unei mame încercate de soartă

02 August 2017

În „Esmeralda', cea mai cunoscută telenovelă în care a jucat, Leticia Calderon a avut parte de un happy-end perfect. În viaţa reală, însă, actriţa de 49 de ani a trecut prin numeroase drame.

Actriţa mexicană Leticia Calderon şi-a dorit mereu să fie mamă. După numeroase tratamente, după o sarcină fără embrion şi alte asemenea probleme, Leticia a reuşit să-l aducă pe lume pe Luciano în 2004. A fost o naştere dificilă, cu o cezariană decisă de doctor pe ultima sută de metri. Abia la o oră după naşterea copilului a aflat actriţa că băiatul ei suferă de Sindromul Down.

Lui Luciano, care suferă de Sindromul Down, actriţa i-a dedicat şi o carte: „Luciano, un Ángel en mi Vida' („Luciano, îngerul din viaţa mea'), lansată pe piaţă în 2010:

„Nu sunt scriitoare, dar am vrut să împart cu voi toţi minunata experienţă de a avea un fiu cu sindromul Down. Multe persoane cred că este un chin, dar vă asigur că nu e deloc aşa', declara Leticia Calderon la momentul respectiv, citată de site-ul zeleb.mx.

Leticia a rămas din nou însărcinată şi, în februarie 2005, s-a născut şi al doilea ei copil, Carlos, tot cu partenerul ei de viaţă, avocatul Juan Collado.

Din 2000, actriţa renunţase la telenovele tocmai pentru a deveni mamă şi a avea grijă de familia ei. A revenit pe micile ecrane în 2008, la un an după ce a fost părăsită de tatăl copiilor ei, care a intrat într-o relaţie foarte comentată cu actriţa Yadhira Carillo (42 de ani) – Collado şi-ar fi făcut bagajele şi ar fi plecat de-acasă, au scris atunci tabloidele din Mexic, când Leticia Calderon se afla în spital, pentru o operaţie de genunchi.

O nouă etapă în carieră

În 2008, actriţa se reinventează, se întoarce la seriale şi interpretază un rol negativ de senzaţie în telenovela „În numele iubirii', în care a jucat alături de Allisson Lozz şi Sebastian Zurita. De atunci, este prezentă permanent în viaţa culturală a Mexicului, fie că e vorba de teatru, show-uri de televiziune sau telenovele.

A mai trecut însă peste un hop uriaş, un accident de maşină foarte urât, în noiembrie 2012, în care a fost rănită ea, asistenta ei şi cei doi copii.

Din fericire, după spitalizare, toată lumea şi-a revenit foarte bine.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare