; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Leticia Calderon

Leticia Calderon petrece Crăciunul alături de fiii ei

23 December 2015

Actriţa Leticia Calderon (47 de ani) s-a lăsat pozată, cu ocazia Crăciunului, de cei de la tvnotas.com.mx, alături de copiii ei, Luciano (11 ani, care suferă de sindromul Down) şi Carlo (10 ani). Băieţii le-au povesit ziariştilor că de-abia aşteaptă să primească cadourile de la Moş Crăciun şi cina de Sărbătoare, pregătită, evident de mama lor.

Leticia Calderon

„În orice moment poţi să nu mai exişti, aşa că cel mai frumos este să te bucuri de viaţă alături de familia ta. Fiii mei au un suflet mare. Îl rog pe Dumnezeu ca ei să rămână la fel de buni, iar mie să-mi dea tăria să-i fac mari', a spus Lety. De la noul an, actriţa a mărturisit că îşi doreşte să întâlnească un bărbat alături de care să trăiască „momente frumoase'.

[Not a valid template]

La începutul lui noiembrie, Leticia (protagonista din „Esmeralda') a terminat filmările la telenovela „A que no me dejas', difuzată, în prezent, în Mexic, în care a jucat alături de Camila Sodi, Osvaldo Benavides şi Arturo Peniche. Din păcate, în timpul filmărilor la acest serial, Lety a suferit şi un accident. A căzut din rulota ei şi şi-a spart bărbia şi a avut nevoie de o perioadă de recuperare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare