Homepage  / Vedete / Vedete străine

Leticia Calderon, în același proiect cu actuala soție a fostului soț? Ce a declarat actrița din „Esmeralda”

Leticia Calderon, în același proiect cu actuala soție a fostului soț? Ce a declarat actrița din „Esmeralda”

de Redactia Tvmania

Leticia Calderon și Yadhira Carrillo pe același platou de filmare? Celebra actriță mexicană, pe care o știți din „Esmeralda”, a vorbit recent despre posibilitatea ca ea și actuala parteneră de viață a fostului ei soț să lucreze împreună la o telenovelă.

Actrița de 52 de ani a trecut prin numeroase drame, propria ei viață semănând mult cu o telenovelă. Ea și-a dorit mereu să fie mamă. Primul ei copil, obținut după numeroase tratamente, s-a născut în 2004 și a fost diagnosticat – la doar o oră după ce a venit pe lume – cu Sindromul Down. Un an mai târziu, Leticia a rămas din nou însărcinată şi, în februarie 2005, s-a născut şi al doilea ei copil, Carlos, tot cu partenerul ei de viaţă de atunci, avocatul Juan Collado.

În 2007, după doar doi ani după ce au devenit părinți din nou, tatăl copiilor ei a părăsit-o pe Leticia. Collado a intrat într-o relaţie foarte comentată cu actriţa Yadhira Carillo – bărbatul şi-ar fi făcut bagajele şi ar fi plecat de-acasă, au scris atunci tabloidele din Mexic, când Leticia Calderon se afla în spital, pentru o operaţie de genunchi.

După divorț, cei doi copii au rămas în custodia actriței, iar fostul ei soț și-a refăcut oficial viața cu Yadhira Carrillo.

Fiind colege de breaslă, cele două actrițe sunt întrebate frecvent despre cum e să lucreze una cu cealaltă. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Lety Calderón (@letycalderon79)

Un simplu „Iartă-mă” nu rezolvă problemele

Potrivit tvynovelas.com, Calderon, întrebată ce părere are de posibilitatea de a lucra la aceeași telenovelă împreună cu actuala parteneră de viață a fostului ei soț, a mărturisit că în momentul în care cineva distruge o relație, spune lucruri care rănesc și îi atacă în mod public copiii, lucrurile nu se mai rezumă la un simplu „iartă-mă”, în ciuda oricăror așteptări.

Actuala iubită a lui Juan Collado, Yadhira a comentat în presă diferite aspecte din viața Leticiei Calderon, cel mai recent moment fiind moartea de Covid-19 a tatălui lui Lety. Atunci, Yadhira i-a trimis condoleanțe publice actriței. Cu toate acestea, Calderon i-a arătat mereu respect colegei sale de platou.

„Ceea ce vă pot spune este că întotdeauna a existat un respect din partea mea față de ea și pot spune că ceea ce spune de foarte multe ori reprezintă o minciună”, a declarat Lety Calderon, citată de tvynovelas.com.

„Când Juan m-a părăsit, prima lună a fost fulgerătoare”

În plus, Leticia Calderón a spus: „Toată viața am încercat să fiu liniștită. Când Juan m-a părăsit, prima lună a fost fulgerătoare, eram furioasă, desigur, eram rănită. Mi-a luat o lună să mă calmez.”

„Întotdeauna am crezut că-l voi vedea pe Juan toată viața mea pentru că avem doi copii împreună și pentru că m-am gândit din totdeauna ce voi face, dacă el va pleca. Am fost o soție bună.. El pe drumul lui și eu pe al meu”, a mai spus Leticia Calderon.

Calderon a mai spus că nu poți forța pe cineva să facă parte din viața ta, cu atât mai mult cu cât cel de lângă tine nu-și dorește asta.

Sursa foto: https://www.instagram.com/letycalderon79/

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton