Homepage  / Vedete străine

Leticia Calderón, fericită că fostul soț s-a întors în viața copiilor lor. Ce relație are acum cu Yadhira Carrillo. „Trebuie să fac sacrificii”

Leticia Calderón, fericită că fostul soț s-a întors în viața copiilor lor. Ce relație are acum cu Yadhira Carrillo. „Trebuie să fac sacrificii”
8

de Roxana Mirea,

Leticia Calderón ar fi dispusă să meargă în vacanță alături de fostul soț și actuala lui paerteneră, Yadhira Carrillo. După mulți ani de absență din viața copiilor, actrița din „Esmeralda” este fericită că Juan Collado petrece timp cu copiii lui.  

Leticia Calderón, despre o vacanță cu fostul soț și Yadhira Carrillo 

Leticia Calderón a trecut prin numeroase drame, propria ei viață semănând mult cu o telenovelă. Ea și-a dorit mereu să fie mamă. Primul ei copil, obținut după numeroase tratamente, s-a născut în 2004 și a fost diagnosticat – la doar o oră după ce a venit pe lume – cu Sindromul Down. Un an mai târziu, Leticia a rămas din nou însărcinată şi, în februarie 2005, s-a născut şi al doilea ei copil, Carlos, tot cu partenerul ei de viaţă de atunci, avocatul Juan Collado.  

În 2007, după doar doi ani după ce au devenit părinți din nou, tatăl copiilor ei a părăsit-o pe Leticia. Collado a intrat într-o relaţie foarte comentată cu actriţa Yadhira Carillo – bărbatul şi-ar fi făcut bagajele şi ar fi plecat de-acasă, au scris atunci tabloidele din Mexic, când Leticia Calderon se afla în spital, pentru o operaţie de genunchi. 

Ei bine, Leticia Calderon a lăsat trecutul în urmă și este fericită că băieții ei pot petrece timp cu tatăl lor. 

Cum a ieșit din închisoare, Juan Collado a ținut să se apropie de cei doi copii ai săi după mai mulți ani de absență. Leticia Calderon a spus că băieții au fost și în vacanță cu tatăl lor.  

„Toată viața am căutat asta. Toată viața, după 20 de ani despărțiți, era evident că trebuia să apară și sunt foarte mulțumită”, a transmis actrița, arată tvnotas.com.mx.  

Leticia Calderón, cu băieții ei în vacanță (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De asemenea, Leticia Calderon a spus că ar merge în vacanță alături de Juan, Yadhira și cei doi băieți. 

Dacă mă invită da, de ce nu. Dar să-mi plătească tot”, a spus printre râsete, apoi a continuat: „Bineînțeles că da. Eu mereu am demonstrat că se poate. Știu că pentru mulți e dificil și spun cum pot să-mi împart viața cu fostul și cu soția lui. Eu cunosc foarte multe persoane care da, nu sunt cele mai bune prietene, dar există respect. Există o soție, dar eu sunt mama copiilor”, a punctat actrița, potrivit tvhappy.ro.

Leticia Calderón, despre relația cu Yadhira Carrillo 

Leticia Calderón spune că nu este prietenă cu actuala soție a fostului ei soț, însă între ele există o relație bazată pe respect și atât. De asemenea, cele două au avut de-a face una cu cealaltă, atunci când avocatul a întâmpinat probleme de sănătate și a fost internat în spital. 

yadhira-carrillo-juan-collado-boda-385×380Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 8

„Atunci când a fost în spital am stat mai multe zile împreună, mai multe luni. Fiul meu i-a cântat un cântec tatălui său și ea a spus că sunt frumoși copiii și se vede că mă adoră”, a spus Leticia Calderon.  

Ceea ce a fost în trecut, acolo a rămas. Nu sunt o femeie care poartă pică. Eu vreua ca băieții mei să trăiască și cu tatăl lor și dacă pentru asta trebuie să fac sacrificii, o s-o fac. O fac pentru copii”, a transmis vedeta.  

Sursa Foto: Instagram, arhiva

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton