; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liana Stanciu si Leontina Vaduva

Leontina Văduva şi Alessandro Safina, invitați la „Arte, carte şi capricii”

07 April 2016

Din 9 aprilie, fiecare ediţie de joi a emisiunii „Arte, carte şi capricii' poate fi urmărită, sâmbăta, la TVR 2, de la ora 19.00, tradusă în limbaj mimico-gestual. Astfel, în premieră pentru media din România, un program cultural se adresează şi persoanelor cu dizabilităţi, care acum au acces la cele mai importante ştiri, informaţii şi noutăţi culturale.

Leontina Văduva și Liana Stanciu

Leontina Văduva și Liana Stanciu

Joi, 7 aprilie, de la ora 21.00, Liana Stanciu vă dă întâlnire la o nouă ediţie a emisiunii în care invitata sa specială este soprana Leontina Văduva. Este una dintre cele mai respectate artiste lirice. A pornit din România că fiica mai mare a cântăreţei de muzică populară Maria Ciobanu, dar cariera sa internaţională a purtat-o pretutindeni în lume. Anul acesta împlineşte treizeci de ani de măiestrie artistică. În prezent, locuieşte la Paris, este căsătorită cu un profesor american şi au împreună un băiat de treisprezece ani care învaţă în România.

Liana Stanciu și Alessandro Safina

Liana Stanciu și Alessandro Safina

O altă surpriză a acestei ediţii este interviul în exclusivitate cu unul dintre cei mai apreciaţi tenori italieni care s-a decis să se mute în România. Este vorba de Alessandro Safina care vorbește despre cum a trecut de la operă la pop, de ce vrea să se mute în România şi ce îi aşteaptă pe spectatori la concertul său de săptămâna viitoare de la Bucureşti.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare