; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Img_6163

(P) Leonidas a aniversat 15 ani de ciocolată în România

23 October 2016

Alături de vedete și parteneri, Leonidas, furnizorul oficial al Curţii Regale Belgiene, a sărbătorit primii 15 ani de când a intrat pe piața din România.

img_6163

În prezent, în ţară sunt deschise 9 magazine Leonidas, în care consumatorii români au la dispoziție aproximativ 100 de sortimente disponibile, de la pralinele Manon Cafe şi Gianduja până la nuga, biscuiţi, calissons dAix, migdale în ciocolată, caramel sau produse cu arome tipic belgiene, precum cuberdon.

poze-mood-obligatoriu-2

După 15 ani de la primul magazin din str. Doamnei, nr. 27, Leonidas Universitate, franciza se înnoiește cu Leonidas Chocolates&Cafe, un nou concept în care poţi savura şi o varietate de produse specific belgiene, precum gaufre de Liege cu îngheţată, consacrata ciocolată caldă Leonidas, tort macarons, fresh-uri, cafea şi ceaiuri. Iar mai nou, cu aplicaţia Leonidas, disponibilă atât pe sistemul Android, cat şi IOS (din noiembrie 2016), clienţii care nu au timp să ajungă în magazine, îşi pot comanda de la birou sau de acasă desertul preferat din magazinul online www.leonidas-online.ro.

Save

Save

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare