; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Leonardo_dicaprio

Leonardo DiCaprio va juca într-un film biografic despre Theodore Roosevelt

27 September 2017

Leonardo DiCaprio va face din nou echipă cu regizorul Martin Scorsese pentru un film biografic despre viața fostului președinte al Statelor Unite, Theodore Roosevelt scriu cei de la variety.com.

 

DiCaprio îi va da viață lui Roosevelt, un președinte care și-a pus amprenta între anii 1901-1909 asupra capitolului de conservare a spațiilor naturale și faunei sălbatice. De-a lungul președenției sale acesta a militat pentru promovarea parcurilor naționale. Acest personaj cu siguranță îi va face plăcere actorului american întrucât și el la rândul lui s-a angajat de-a lungul anilor în promovarea protecției mediului înconjurător.

Theodore Roosevelt a fost primul american care a primit premiul Nobel pentru Pace, de asemenea este extrem de apreciat pentru rolul pe care l-a avut în construcția Canalului Panama și controlul SUA în jurul acestuia.

Regizorul Martin Scorsese și Leonardo DiCaprio au o colaborare productivă în cinematografie. Cei doi au mai colaborat în filme precum „’Gangs of New York' (2002), „Shutter Island' (2010) și „The Wolf of Wall Street' (2013).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare