Homepage  / Vedete străine

Leonardo DiCaprio, surprins împreună cu sora lui Kate Moss, fosta lui iubită. Cine este Lottie Moss

Leonardo DiCaprio, surprins împreună cu sora lui Kate Moss, fosta lui iubită. Cine este Lottie Moss
11

de Roxana Mirea,

Leonardo DiCaprio a fost surprins în compania lui Lottie Moss, sora de 25 de ani a fostei lui iubite, modelul Kate Moss. Cei doi s-au distrat pe cinste, într-un club de noapte și au dansat până dimineața. 

Leonardo DiCaprio, surprins cu sora lui Kate Moss 

Leonardo DiCaprio a fost fotografiat în timp ce se împrietenea cu sora de 25 de ani a fostei sale iubite, modelul Kate Moss. Actorul american, despre care se spune că ar avea o relație cu fotomodelul italian Vittoria Ceretti, a fost văzut miercuri seară dansând cu Lottie Moss la clubul de noapte Chiltern Firehouse de pe Baker Street din Londra. Un articol al MailOnline a publicat detalii despre presupusa întâlnire. 

DiCaprio, care a jucat în filmul lui Martin Scorsese, „The Killers of the Flower Moon”, a avut o relație pentru scurt timp cu Kate Moss în 1993, iar cei doi au fost recent la aceeași petrecere Vogue World din Londra. 

Fotografiile din The Sun au arătat că a fost rândul lui Lottie să fie în centrul atenției, iar ea și DiCaprio ar fi fost pe ringul de dans până la primele ore ale dimineții.  

„Au sosit separat, la doar câteva minute distanță unul de celălalt, și s-au așezat la o masă cu alți prieteni. Apropierea dintre ei i-a mirat pe unii – iar oamenii din club vorbeau despre Kate, precum și despre faptul că Lottie pare a fi în categoria de vârstă potrivită pentru Leo”, a declarat o sursă.

Leo și Lottie se distrau de minune și păreau foarte apropiați”, a declarat o sursă pentru tabloid. „Râdeau, glumeau și beau băuturi împreună – și se simțeau foarte bine.” 

Sursa a adăugat că Lottie Moss împlinește 26 de ani în ianuarie și ar fi vârsta potrivită pentru Leonardo DiCaprio, care se află într-o faimoasă serie de întâlniri cu femei cu vârste de până la 25 de ani.  

Cu toate acestea, nu a existat nicio confirmare că cei doi ar avea o relație amoroasă.  

Leonardo DiCaprioIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cine este Lottie Moss 

Charlotte „Lottie” Moss este sora vitregă a lui Kate Moss. De asemenea, și ea este model. Lottie și Kate au același tată, însă mama tinerei de aproape 26 de ani este Inger Solnordal. 

Kate Moss, la The Fashion Awards 2023 la Royal Albert Hall din Londra, Anglia, pe 04 decembrie 2023

Cariera ei de model a început în 2011, când a apărut în revista American Vogue, în perioada în care Kate s-a căsătorit cu chitaristul trupei The Kills, Jamie Hince. 

Ea a continuat să apară în Teen Vogue și a câștigat contracte de modeling cu Calvin Klein și alții, impunându-se pe Instagram, unde are acum 615.000 de urmăritori.  

Leonardo DiCaprio, surprins cu sora lui Kate Moss Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 11

BuzzFeed a relatat în 2021 că aceasta are cont pe OnlyFans și a publicat fotografii nud pentru abonații plătitori. Ea a declarat la acel moment: „Am vrut ceva al meu. Așa că acum fac poze nud.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton