Homepage  / Vedete străine

Leonardo DiCaprio și iubita lui, Camila Morrone, s-au despărțit. Care ar fi uluitorul motiv

Leonardo DiCaprio și iubita lui, Camila Morrone, s-au despărțit. Care ar fi uluitorul motiv
17

de Roxana Mirea,

Leonardo DiCaprio și iubita lui, Camila Morrone, ar fi pus capăt relației lor de patru ani, a anunțat revista People. Câștigătorul premiului Oscar, în vârstă de 47 de ani, și modelul argentinian, în vârstă de 25 de ani, și-au început relația în ianuarie 2018 și s-au cunoscut în decembrie 2017.

Leonardo DiCaprio și iubita lui, Camila Morrone, s-ar fi despărțit

Leonardo DiCaprio și iubita lui, Camila Morrone, au pus capăt relației lor. Actorul și modelul – care și-au păstrat relația în mare parte privată – și-au început relația încă din ianuarie 2018, în timpul unei ieșiri în Aspen, Colorado, și și-au făcut debutul ca un cuplu atunci când au stat împreună în primul rând la Premiile Oscar, în februarie 2020.

În iulie 2019, un insider a declarat pentru PEOPLE că DiCaprio și Morrone păreau „destul de serioși” unul cu celălalt. „Cu siguranță nu este o relație întâmplătoare. Camila petrece mult timp la el acasă. Camila este cunoscută de mult timp ca fiind iubita lui Leo. Iar Leo a prezentat-o cu mult timp în urmă ambilor săi părinți.

Apoi, în iunie 2020, o sursă a declarat că Leonardo DiCaprio „iubește să fie împreună cu” Morrone, deoarece au „petrecut 24 de ore din 24, 7 zile din 7″ unul cu celălalt în timpul pandemiei. „Sunt foarte apropiați”, a adăugat sursa la acea vreme.

Camila MorroneIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Camila Morrone, despre diferența de vârstă dintre ea și DiCaprio

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone au fost fotografiați împreună, la începutul acestei veri, pe o plajă din Malibu. În august, Morrone a fost văzută în St. Tropez împreună cu mama ei. DiCaprio, între timp, a fost văzut la cină cu prietenii în Los Angeles, chiar săptămâna trecută.

În timpul unui interviu acordat în decembrie 2019 ziarului Los Angeles Times, Morrone a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și DiCaprio, spunând la acea vreme: „Sunt atât de multe relații la Hollywood – și în istoria lumii – în care oamenii au diferențe mari de vârstă. Cred doar că oricine ar trebui să aibă o relație cu cine vrea”.

Ea a mai spus că a fost „frustrant” să fie cunoscută mai ales pentru relația ei cu DiCaprio: „Simt că ar trebui să existe întotdeauna o identitate în afară de persoana cu care te întâlnești. Înțeleg asocierea, dar sunt încrezătoare că aceasta se va estompa.”

În iunie, modelul și actrița argentiniană a împlinit 25 de ani, vârstă despre care mulți au speculat că ar însemna sfârșitul idilei cu actorul. Leonardo DiCaprio este cunoscut de ani de zile că se întâlnește cu femei mult mai tinere decât el.

Toate fostele lui iubite au fost top-modele sau actrițe – precum Gisele Bündchen, Toni Garrn sau Blake Lively, și cu toate s-a iubit când ele aveau 20 și ceva de ani. Explicația? După 25 de ani, ele voiau familie și copii sau începeau să dedice din ce în ce mai mult timp propriei cariere, a comentat Page Six. În ambele cazuri, lui Leonardo nu-i mai convenea aranjamentul!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton