Homepage  / Vedete străine

Leonardo DiCaprio, Sean Penn și Regina Hall joacă în noul film al lui Paul Thomas Anderson

Leonardo DiCaprio, Sean Penn și Regina Hall joacă în noul film al lui Paul Thomas Anderson

de Andreea Hentea,

Leonardo DiCaprio, Sean Penn și Regina Hall sunt capetele de afiș ale noului film regizat de Paul Thomas Anderson, ale cărui filmări urmează să înceapă în prima parte a acestui an. Filmul urmează să aibă o distribuție extinsă, care nu este însă definitivată.

Paul Thomas Anderson („Firul fantomă”, „Va curge sânge”) este unul dintre cei mai apreciați cineaști ai momentului, care a primit, de-a lungul timpului, unsprezece nominalizări la Oscar în calitate de scenarist sau regizor, printre numeroase alte premii. Filmografia lui este considerată magistrală, iar perspectiva de a lucra cu un actor de calibrul lui Leonardo DiCaprio sau Sean Penn este una incitantă pentru fani și un real eveniment.

Cel mai nou proiect al regizorului Paul Thomas Anderson, filmul cu Leonardo DiCaprio, Sean Penn și Regina Hall, va fi cel mai tradițional proiect pe care Anderson l-a întreprins până în prezent, scrie collider.com. Regizorul a scris și scenariul viitorului film și va fi și producător. Filmul urmează să aibă o distribuție extinsă, care nu a fost însă finalizată în acest moment. Titlul filmului nu a fost încă dezvăluit, iar detaliile despre poveste sunt confidențiale. Cu toate acestea, se știe deja că acțiunea sa este plasată în timpuri moderne și că bugetul va fi unul adecvat atât scopului său, cât și distribuției dorite de cineast.

Un regizor de la care se așteaptă mult

Acest nou proiect a apărut în urma parteneriatului pe care Michael De Luca și Pam Abdy, co-președinți ai Warner Bros Picture Group, l-au format cu Paul Thomas Anderson în timpul producției filmului „Licorice Pizza” (2021), distribuit de MGM. Acesta a primit în 2022 trei nominalizări la Oscar (la categoriile cel mai bun film, cel mai bun scenariu și cel mai bun regizor – semnate de Paul Thomas Anderson), patru la Globul de Aur și cinci la BAFTA și l-a avut în rolul principal pe Cooper Hoffman, fiul regretatului Philip Seymour Hoffman, cu care Anderson a lucrat la „The Master” (2012).

„Licorice Pizza” nu este nicidecum singurul film al cineastului care a atras atenția. „Firul fantomă” / „Phantom Thread” (2017), cu Daniel Day-Lewis în rolul unui creator de modă inspirat de Cristóbal Balenciaga, a fost nominalizat la șase premii Oscar, și le-a prilejuit lui Daniel Day-Lewis și lui Lesley Manville interpretări memorabile. Daniel Day-Lewis fusese recompensat, de altfel, cu un Oscar pentru rolul său emblematic din „Va curge sânge” / „There Will Be Blood” (2007), regizat tot de Paul Thomas Anderson. Filmele anterioare ale regizorului, „Jurnalul unei vedete de film porno” / „Boogie Nights” (1997), „Magnolia” (1999) și „Amețit de dragoste” / „Punch-Drunk Love” (2002), rămân, la rândul lor, povești foarte apreciate, care au trecut testul timpului.

La ce mai lucrează DiCaprio și Sean Penn

După „Crimele din Osage County. Bani însângerați” / „Killers of the Flower Moon” (recompensat recent cu un Glob de Aur pentru Lily Gladstone și nominalizat la încă șase categorii), Leonardo DiCaprio s-a implicat deja într-un nou proiect regizat de Martin Scorsese. Este vorba despre „The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder”, care va urmări călătoria unui grup de treizeci de oameni care trec printr-un naufragiu. După ce reușesc să se salveze, aceștia încep să se lupte pentru supraviețuire pe insula pustie pe care au ajuns, iar la întoarcerea acasă sunt confruntați cu acuzații de rebeliune. Scenariul filmului va fi scris de David Grann, după cartea căruia a fost adaptat și „Crimele din Osage County. Bani însângerați”.

Cel mai recent film în care a jucat Sean Penn este drama „Daddio” (2023), regizată de Christy Hall, în care acesta o are ca parteneră pe Dakota Johnson. Povestea urmărește o femeie care ia taxiul de pe aeroportul JFK și pe drum se angajează într-o lungă conversație cu șoferul despre relațiile importante din viața lor. Actorul a jucat, de asemenea, în „Gonzo Girl” (2023), regizat de Patricia Arquette și produs de Regina Hall, viitoarea sa colegă din filmul lui Paul Thomas Anderson. Filmul, tot o dramă, are în centru o tânără scriitoare aspirantă care se angajează ca asistentă a unui romancier cu o reputație de tip insuportabil. Din distribuție mai fac parte Willem Dafoe, Patricia Arquette și Camila Morrone („Daisy Jones & the Six”).

Regina Hall, foarte apreciată pentru rolurile din comedia „Support the Girls” (2018) și din serialul Prime Video „Nouă străini”, a jucat recent în serialul „The Best Man: The Final Chapters”, disponibil la SkyShowtime, și va începe filmările la „Girls Trip 2”, alături de Queen Latifah și Jada Pinkett Smith.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton