; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Leonardo dicaprio

Leonardo DiCaprio l-ar putea interpreta pe Joker

04 September 2017

După ce în urmă cu o lună am aflat că Leonardo DiCaprio va fi Leonardo da Vinci într-un film biografic, se pare că actorul american se alfă printre favoriții companiei Warner Bros pentru rolul principal în filmul dedicat personajului Joker, unul dintre cei mai cunoscuţi inamici ai supereroului Batman, informează variety.com.

 

 

via GIPHY

 

Proiectul a fost anunțat oficial luna trecută de cei de la Warner Bros și DC Films. Aceștia au comunicat că vor realiza un film care va avea la bază originea personajului Joker, a cărui acțiune va fi plasată în jurul anilor 1980 în orașul Gotham.  Proiectul va fi regizat de Todd Pholips cunoscut pentru trilogia „The Hangover' („Marea mahmureală').

Cei de la Hollywood Reporter au precizat că proiectul se află în etapa pre-producție și că producătorul executiv se dorește a fi Martin Scorese. Se pare că cei de la Warner Bros doresc să apeleze la acesta pentru a-l convinge pe DiCaprio să accepte rolul.

O ofertă oficială urmează să îi fie trimisă actorului, în timp ce producătorul Martin Scorese se află în negocieri.

Aceasta ar fi prima apariţie a lui Leonardo DiCaprio într-un film inspirat din universul benzilor desenate.

Leonardo DiCaprio şi Martin Scorsese au mai colaborat în proiecte precum: „Cârtiţa' („The Departed') şi „Lupul de pe Wall Street' („The Wolf of Wall Street').

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare