Homepage  / Vedete străine

Leonardo DiCaprio, mai îndrăgostit ca niciodată. În ce ipostaze incendiare a fost surprins cu iubita lui

Leonardo DiCaprio, mai îndrăgostit ca niciodată. În ce ipostaze incendiare a fost surprins cu iubita lui
7

de Redactia Tvmania

Leonardo DiCaprio a fost surprins in ipostaze incendiare alături de noua sa iubită, Vittoria Ceretti. Cei doi au fost surprinși sărutându-se cu patimă în timpul unei vizite recente la clubul de noapte Hi de pe insula spaniolă Ibiza.

 Celebrul actor în vârstă de 48 de ani și modelul italian de 25 de ani au fost surprinși privindu-se cu afecțiune în ochi. De asemenea, s-au îmbrățișat și s-au sărutat pasional, petrecând împreună până în zorii zilei.

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, surprinși în ipostaze incendiare

Vittoria, care este cu 23 de ani mai tânără decât DiCaprio, a arătat uimitor purtând o rochie sexy aurie fără bretele. Tânăra, care a fost model pentru branduri precum Alexander McQueen și Versace, și-a purtat părul prins într-o coadă. Pentru machiaj, a optat pentru nuanțe naturale. Actorul a fost îmbrăcat în ținuta sa obișnuită, un tricou negru și o șapcă asortată.

Nu este clar când au făcut cunoștință actorul și Vittoria, însă au fost surprinși împreună în Franța la sfârșitul lunii mai, în timpul premierei filmului său, „Killers of the Flower Moon”, la Festivalul de Film de la Cannes. De asemenea, cei doi au fost observați în timp ce ieșeau împreună la o întâlnire de după-amiază în Santa Barbara, la finele lunii august.

Se pare că Vittoria Ceretti are o relație apropiată cu câțiva membri din cercul intim al lui DiCaprio. În momentul în care Vittoria a postat o serie de imagini pe Instagram pe 24 iunie, Gigi Hadid, presupusa iubită a actorului, a comentat: „Omg!”.

Leonardo DiCaprio, din nou îndrăgostit. Cine ar fi noua iubită a actoruluiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cine este Vittoria Ceretti, iubita lui Leonardo DiCaprio

Conform informațiilor de pe site-ul Marca, Vittoria Ceretti s-a născut pe 7 iunie 1998, în Brescia, Italia. Ea a debutat ca model la vârsta de 14 ani și de-a lungul timpului a colaborat cu importante case de modă, printre care Dolce & Gabbana, Loewe, Givenchy, Versace, Jacquemus și Chanel. În ceea ce privește viața sa sentimentală, Vittoria a fost căsătorită cu DJ-ul Matteo Miller, dar cei doi au ales să se despartă în luna iunie a acestui an.

Leonardo DiCaprio, mai îndrăgostit ca niciodată. În ce ipostaze incendiare a fost surprins cu iubita luiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 7

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton