; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rs_1024x759 191203171344 1024 camila morrone leonardo dicaprio

Leonardo DiCaprio are intenții serioase? Ce detalii au apărut despre relația cu Camila Morrone

24 December 2020

Leonardo DiCaprio este mai fericit ca niciodată. Sau cel puțin așa susține presa mondenă de peste ocean. 

Se pare că relația actorului în vârstă de 46 de ani, cu Camila Morrone, de 23 de ani, este extrem de serioasă. Potrivit unei surse, „cei doi sunt foarte îndrăgostiți. Camila este fata visurilor lui. Ea este tânără și se înțelege foarte bine cu familia lui, dar și el se înțelege de minune cu a ei', a declarat o sursă publicației Entertainment Tonight.

„Este foarte independent de obicei, își petrece mult timp cu prietenii lui, însă din cauza carantinei, și-a petrecut majoritatea timpului alături de Camila. Iubește să fie alături de ea', le-a spus o sursă celor de la People în iunie 2020. Tot în această vară cei doi au sărbătorit ziua de naștere a Camilei pe un iaht, alături de prietenii lor.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone sunt împreună încă din decembrie 2017. Cei doi și-au păstrat relația departe de lumina reflectoarelor, însă cu mai multe ocazii au fost surprinși împreună. Leonardo și Camila au avut prima apariție publică oficială în luna februarie a acestui an cu ocazia Premiilor Oscar, în cadrul cărora Leonardo a fost nominalizat pentru rolul său din Once Upon a Time… in Hollywood.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare