; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Leonard Iosefini

Magicianul Leonard Iosefini, invitatul serii la „8 într-o barcă”

13 November 2013

Juriul - Paula Seling - Cornel Patrichi - Simona Catrina - foto TVRDiseară, 13 noiembrie, de la ora 20.10, la TVR 2, Leonard Iosefini este invitatul emisiunii „8 într-o barcă'. El va încerca să creeze un moment… magic împreună cu tinerii rămaşi în competiţie.

Printre piesele pe care le vor interpreta concurenţii „8 într-o barcă' în ediţia a VI-a se numără câteva dintre melodiile devenite cunoscute la Eurovision. După ce doi dintre concurenţi au fost eliminaţi şi un nou concurent (Cătălin) şi-a demonstrat talentul în ediţia precedentă, în ediţia de săptămâna aceasta are loc o nouă schimbare, prin apariţia unui nou prezentator.

Juriul format din Paula Seling, Cornel Patrichi şi Simona Catrina este pus în faţa unor decizii din ce în ce mai grele, evoluţia concurenţilor fiind una tot mai bună.

Ediţia a cincea s-a detaşat ca fiind cea în care juriul a oferit cele mai multe note de 10, o premieră în cadrul acestui concurs fiind faptul că un concurent a reuşit să obţină 10 pe linie din partea juriului.

Cei care au acumulat cele mai multe puncte din partea juriului în ediţia cu numărul cinci au fost Alma, care a reuşit să obţină din partea juriului punctajul maxim – 30 de puncte, Selatin, care a primit 29,5 puncte şi Cătălin, Andrada şi Andi, la egalitate, cu 29 de puncte. Colacul de salvare l-au primit, de această dată, Evelyne şi Noni. Clasamentul general al concursului după cele cinci ediţii difuzate până acum îi clasează pe primele 3 locuri pe: Alma (144,5 puncte), Francesca şi Selatin la egalitate (142,5 puncte) şi pe Andreea (cu 139 de puncte).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare