; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Leonard Doroftei

Leonard Doroftei, invitat special la “Cronica Cârcotaşilor”

30 April 2014

În această seară, la „Cronica Cârcotaşilor' invitat special este Leonard Doroftei. Campionul mondial a avut parte de o surpriză de proporţii din partea colegilor de la recuzită.

În urmă cu 10 ani, Moşul' a fost invitat la o emisiune la Prima TV şi le-a făcut acestora un desen cu o mănuşă de box, pe care le-a dat şi un autograf. Băieţii au păstrat cadoul' de la Doroftei şi acum au profitat de ocazie şi i l-au arătat. Pugilistul a rămas plăcut impresionat că desenul său a fost păstrat atâta timp şi le-a mai făcut unul.

Leonard Doroftei s-a descurcat la fel de bine în arena cârcotelilor ca şi în ringul de box şi s-a amuzat teribil la glumele Cârcotaşilor.

[Not a valid template]

Tot în această seară, Mişu Găinuşă şi Dezbrăcatu vă spun ce mănâncă analiştii politici, cei din instituţiile oficiale, invitaţii din emisiunile de mare cultură, dar şi unii care lucrează în companii multinaţionale.

Pentru cazurile de mirosuri politice neplăcute, Cârcotaşii vă propun o gamă largă de parfumuri. „Hugo Băs', „Pontaco Rabanne', „Dragnidoff', „Javrensy de la Voicule-sace', „Calvin Crin' şi „Giorgio Klaus Germani' sunt principalele parfumuri, uşor împuţite, din gama „Pacost'.

Şi pentru că reporterii de la Pro TV au pierderi de memorie, Găinuşă şi Dezbrăcatu le recomandă „Memoroeasy', ca să îşi aducă aminte ce bine era înainte. Tot ei vă vor prezenta şi iubirile Queridei, dar şi cum funcţionează maşina cu ulei. La rubrica „Inovaţii în Ovaţii', Cârcotaşii testează băuturile alcoolice praf, scoase de americani. Şi pentru că aveau nevoie de cineva rezistent, au invitat-o pe tanti Tănţica să deguste licorile.

La finalul ediţiei, Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, şi JerryCo cântă piesă Campion', dedicată Moşului' Leonard Doroftei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare