; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Leona Lewis se mută împreună cu noul ei iubit

26 November 2010

Cântăreaţa britanică, care s-a despărţit de fostul ei iubit, Lou Al-Chamaa, după o relaţie de zece ani, are de gând să se stabilească în Los Angeles cu dansatorul Dennis Jauch, anunţă femalefirst.co.uk.

O sursă a spus: „Dennis s-a întâlnit cu prietenii apropiaţi ai Leonei şi s-au înţeles foarte bine până acum. Următorul pas este să se mute împreună la începutul anului viitor. Formează un cuplu minunat şi el chiar o place'.

În timp ce Leona Lewis (25 de ani), care a început să se întâlnească cu Dennis Jauch în luna august, îşi reface viaţa, fostul ei iubit nu a trecut încă peste despărţire.

El a încercat să-l ironizeze pe germanul care i-a luat locul la braţul cântăreţei: „Unii europeni nu au pic de stil şi se îmbracă îngrozitor. Poţi să înveţi pe cineva cum să danseze, dar nu şi cum să aibă stil'.

Lou Al-Chamaa a lăsat să se înţeleagă că Leona Lewis l-a înşelat: „Au trecut cinci luni şi tot nu mi-am primit lucrurile. Mi-a ajuns. Măcar eu pot să spun că am fost fidel. Tu poţi să spui acelaşi lucru?', a mai scris fostul electrician pe contul său de pe Twitter.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare