; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Leona Lewis nu se mai împacă cu fostul iubit

20 July 2010

Leona Lewis (25 de ani) a exclus orice posibilitate de a se împăca cu Lou Al-Chamaa – cu care a fost împreună în ultimii 15 ani -, după ce s-a aflat că fostul ei iubit a încercat să o seducă pe actriţa britanică Roxanne Pallet (27 de ani), anunţă femalefirst.co.uk.

Un prieten de-al cântăreţei a spus: „Ea şi cu Lou plănuiau să meargă undeva câteva zile şi să vorbească. Spera să se împace. Dar nu mai vrea asta. Mă gândesc că el a început să creadă că a intrat în industria muzicală şi nu mai avea nevoie de Leona'.

Săptămâna trecută s-a aflat că Lou Al-Chamaa i-a trimis Roxannei Pallet flori la teatrul din Leeds pentru care juca. Dacă actriţa nu a vrut să spună iniţial de la cine sunt florile, în final a recunoscut că le-a primit de la fostul iubit al Leonei Lewis.

O sursă a spus: „S-a dat peste cap ca să o cucerească. I-a trimis mesaje şi vrea să aranjeze o întâlnire. Roxanne spune că l-a întâlnit în Los Angeles la începutul anului şi i-a dat numărul ei de telefon. Este flatată de atenţia primită. Cine ştie ce se poate întâmpla'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare