; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Leona Lewis este atentă la mâncare

23 February 2010

Cântăreaţa engleză (24 de ani) a recunoscut că e foarte pofticioasă şi că obişnuieşte să ia cu ea în turnee, la pachet', o întreagă valiză de mâncare, relatează FemaleFirst.co.uk.

Autoarea hit-ului Bleeding Love', care se pregăteşte de primul turneu în care va fi cap de afiş, admite că găseşte călătoriile în afara Marii Britanii foarte obositoare şi încearcă să se înconjoare de cât mai multe suveniruri' de acasă.

Cel mai rău lucru e că mi-e dor de casă', a spus artista. Aşa că iau cu mine ceaiul PG Tips şi iahnia de fasole'.

Deşi Leona – care e vegetariană – adoră să ia cu ea mâncărurile favorite, ea insistă că nu îşi face griji în ce priveşte dieta sau aspectul fizic, câtă vreme e sănătoasă.

Cred că fiecare femeie se simte presată să arate într-un anume fel, iar femeile le fac asta altor femei – ceea ce pare atât de bizar', a explicat Leona pentru revista new!'.

În timp ce creşteam, mama îmi spunea că sunt minunată, aşa că am fost destul de protejată de chestia asta', a continuat ea.

Totuşi, toată lumea a remarcat schimbarea dramatică de look a cântăreţei, care a slăbit în jur de 10 kilograme în ultima jumătate de an.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare