; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Leo iorga

Leo Iorga, în stare critică! Cancerul a recidivat și are mare nevoie de ajutor

08 February 2019

Artistul Leo Iorga are nevoie de ajutor, după ce cancerul pulmonar cu care se luptă de opt ani a recidivat. Familia artistului a început o campanie de strângere de fonduri, pentru a-l ajuta pe Leo să continue tratamentul la o clinică din Hamburg.

În 2011, Leo Iorga a fost supus unei operații de extirpare a unei tumori la plămâni. Boala a recidivat însă, iar cântărețul a avut metastaze la nivelul capului, la glandele suprarenale și la plămâni. Leo Iorga a suferit mai multe intervenții chirurgicale de-a lungul timpului, însă tratamentul de care are nevoie acum și care nu este disponibil în România costă cel puțin 70.000 de euro.

„Prin cântecele sale, Leo ți-a fost alături în momente importante și încă îți este în amintiri pe care le-a umplut cu bucurie. Acum, «După ani și ani» se reîntoarce în atenția ta pentru a-ți cere să-i fii și tu alături de data aceasta. Leo Iorga se luptă cu cancerul de 8 ani și câteodată câștigă și urcă pe scenă, iar câteodată, adversarul devine atât de puternic încât doar împreună cu voi îl poate învinge din nou. Acum e una din acele dăți în care trebuie să luptăm împreună', se arată în anunțul publicat de familie pe pagina de Facebook a cântărețului.

„Acum ne aflăm într-un alt impas, deoarece metastazele de la unicul plămân au crescut considerabil, terapia recomandată de medicii din țară și din străinătate presupune o intervenție specială, Cyberknife, stereotaxie și alte proceduri. În România nu există Cyberknife însă o clinică din Hamburg a acceptat cazul. Durata tratamentului este de aproximativ o lună la Centrul de Tratament Oncologic Hamburg (Strahlenzentrum Hamburg)', mai transmite familia lui Leo Iorga.

Donațiile se pot face în conturile deschise pe numele lui Leo Iorga, la BCR: Iorga Leonard – BCR; CONT RON: RO98 RNCB 0318 0006 7289 0001; CONT EUR: RO06 RNCB 0064 0006 7289 0001; cod swift: RNCBROBU.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare