; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DUELUL PIANELOR Adrian si Leo Iorga 28 mai

Leo Iorga cântă, duminică, la „Duelul pianelor” de pe TVR 2

26 May 2017

Duminică, 28 mai, de la ora 15.30, urmăriţi o ediţie emoţionantă a emisiunii „Duelul Pianelor'  – în care alături de Monica Davidescu, Sonia Argint Ionescu şi Rareş de la Free Deejays veţi avea ocazia să-l revedeţi şi să-l ascultaţi pe Leo Iorga.

Solistul trupei Compact  a intrat în platoul emisiunii „Duelul Pianelor' cu pas mic dar cu mare bucurie, a cântat şi s-a distrat alături de invitaţi şi de gazdele sale: Paula, Ovi şi Adrian Enache. Iar finalul a fost unul cu totul şi cu totul emoţionant: toţi cei prezenţi la filmare: public şi echipă – s-au ridicat în picioare şi au cântat cu lacrimi în ochi, alături de Leo, piesa „După ani şi ani'.

Din emisiune nu vor lipsi bandul emisiunii, The Twins, Tonny şi Valera şi celebrul Nicu Patoi, iar probele tradiţionale vor reaminti piese celebre interpretate de Aurelian Andreescu, Aura Urziceanu, Rolling Stones, Earth, Wind&Fire, Tom Jones, Lady Antebellum şi mulţi alţii.

Aşa cum v-aţi obişnuit, şi în această ediţie cele două echipe vor susţine câte un mic artist. În această duminică Paula în va prezena pe Leo Iorgu iar Ovi pe o tânără interpretă cu un nume „greu': Angela Gheorghiu. Şi tot ca de fiecare dată, juratul Mihai Pocorschi va avea ultimul cuvânt de spus la stabilirea clasamentului final al ediţiei.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare