; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cersei lannister game of thrones 960x540

Lena Headey, Cersei din „Urzeala tronurilor”, iubește din nou după divorț. Cine este partenerul său

29 October 2020

Actrița Lena Headey, cea care a reușit să cucerească fanii „Game of Thrones’ prin rolul reginei Cersei Lannister, reușește să-și refacă viața la un an după ce a divorțat de Dan Cadan, tatăl fiicei sale, Teddy (4 ani). 

Potrivit publicației Dailymail, actrița formează un cuplu cu actorul Marc Menchaca, cunoscut din serialul „Ozark', difuzat de platforma Netflix. 

Conform unei surse citată de același site, Lena (47 de ani) plănuiește să se mute în Statele Unite și să părăsească Marea Britanie, țară unde trăiește în prezent. 

„Are o relație înfloritoare cu Marc și nu mai vede niciun rost să rămână în Marea Britanie. Dan este încă afectat de divorț și este îngrijorat că nu își va mai putea vedea fetița la fel de des după ce Lena se va muta din Marea Britanie', a precizat sursa. 

Lena a fost căsătorită anterior cu muzicianul irlandez Peter Loughran din mai 2007, dar s-au despărțit în 2011 și au împreună un băiat, Wylie, de 10 ani. Actrița se afla atunci într-o relație cu colegul ei din „Urzeala tronurilor', Jerome Flynn, de care s-a despărțit în 2014. Ulterior a început o relație cu producătorul Dan Cadan. Cei doi au împreună o fiică, Teddy, care s-a născut în 2015. Ei s-au căsătorit în 2018, iar un an mai târziu au decis să se despartă. 

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare