; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adam brody and leighton meester arrive at warner bros news photo 1585838107

Leighton Meester a născut! Actrița și Adam Brody au devenit părinți pentru a doua oară

14 September 2020

Leighton Meester a născut un băiețel. Actrița din Gossip Girl și partenerul ei, Adam Brody, au devenit părinți pentru a doua oară. Cel care a confirmat că Leighton Meester a născut un băiețel a fost partenerul actriței.

În cadrul live-ului The Fun Time Boys Game Night Spectacular de pe platforma de streaming Twitch, unul dintre participanți a spus că Adam a devenit tată pentru a doua oară, iar în cele din urmă acesta a spus că este adevărat.

 „Am un băiețel și este de vis. Este un băiețel de vis.'

Leighton Meester și Adam Brody formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood. În luna aprilie s-a aflat că vor deveni părinți pentru a doua oară după ce au fost surprinși de paparazzi plimbându-se în Los Angeles, iar cu această ocazie s-a putut observa că Leighton este însărcinată. 

Leighton Meester și Adam Brody sunt într-o relație din 2013. Un an mai târziu, în februarie 2014, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete care a avut loc în California. Ei se cunosc din 2011, de când au jucat împreună în comedia The Oranges. Leighton Meester și Adam Brody mai au împreună o fiică, Arlo Day Brody, în vârstă de 5 ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare