; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tree With Deep Roots  Copacul cu radacini adanci

“Legendele palatului: Copacul cu rădăcini adânci”, din nou la TVR

18 November 2013

TVR 2 începe astăzi, luni, 18 noiembrie, de la ora 7.40, difuzarea serialului coreean “Legendele palatului: Copacul cu rădăcini adânci”.

Coreea, anii 1418. Perioada dinastiei Joseon, în timpul regelui Sejong, singurul rege al dinastiei care, numit şi “cel Mare”, este considerat ca fiind una dintre cele mai marcante personalităţi din istoria Coreei. Ddol Bok, fiul unui sclav, dispărut în condiţii dure, decide să răzbune moartea tatălui său. Ajutat de reformele progresiste ale regelui Sejong, Ddol Bok obţine un grad superior în armată.

O serie de crime printre învăţaţii de la palat au loc cu puţin timp înainte de proclamarea limbii Hang ca limbă oficială. Unul dintre soldaţii de pază de încredere, Kang Chae Yoon, este ales de rege pentru a descoperi cine se află în spatele acţiunilor dure de la palat.

Dar din ce motive Kang Chae Yoon îl consideră pe rege duşmanul său şi de ce sunt complicate legăturile dintre rege, So-Yi, o tânără de la palat, care şi-a pierdut vocea în copilărie şi Kang Chae Yoon?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare