Homepage  / Filme Online / Disney Plus

Legendele muzicii vin pe Disney+: Când se vor lansa documentarele despre Elton John, John Williams și Bruce Springsteen

Legendele muzicii vin pe Disney+: Când se vor lansa documentarele despre Elton John, John Williams și Bruce Springsteen

de Redactia Tvmania

Cele mai intime detalii și momente definitorii din viețile și carierele legendelor Elton John, John Williams și Bruce Springsteen vor fi dezvăluite în curând fanilor. De la hituri memorabile la povești personale și lupte interioare, aceste documentare nu doar că dezvăluie parcursurile excepționale ale acestor artiști, dar și aduc un omagiu impactului cultural imens pe care l-au avut asupra generațiilor întregi. Toate acestea, exclusiv pe Disney+.

Legendele muzicii pe Disney+

În acest an, Disney+ ne surprinde cu trei documentare captivante care explorează viețile și carierele unor personalități iconice ale muzicii contemporane. Elton John, legendarul artist britanic cunoscut pentru hituri ca „Rocket Man” și „Your Song”, va împărtăși povestea sa muzicală și personală, dezvăluind detalii inedite despre drumul său spre faimă și luptele sale interioare.

Maestrul compozitor John Williams, a cărui muzică a dat viață unor filme emblematice precum „Star Wars”, „Jaws” și „Harry Potter”, va purta telespectatorii într-o călătorie prin cariera sa impresionantă, explorând influențele și procesul creativ care au marcat decenii de cinema.

Bruce Springsteen, „The Boss”, cunoscut pentru melodiile sale puternice și evocatoare precum „Born to Run” și „Dancing in the Dark”, va dezvălui povestea din spatele cântecelor care au definit o generație, reflectând asupra vieții sale personale și a mesajelor sociale din muzica sa.

Aceste documentare oferă nu doar o privire intimă asupra vieților și carierelor acestor titani ai muzicii, dar și un omagiu adus impactului lor cultural. Nu ratați această oportunitate unică de a descoperi poveștile și legendele din spatele muzicii care ne-a definit generațiile, doar pe Disney+.

Elton John: Never too late – din 13 decembrie

În acest documentar regizat de R.J. Cutler și David Furnish, Elton John reflectează asupra extraordinarei sale cariere de peste 50 de ani, explorând atât momentele triumfale ale ascensiunii sale fulminante, cât și episoadele dureroase. Elton dezvăluie cum a reușit să depășească o perioadă întunecată din viața sa, transformându-se în idolul venerat de milioane de fani din întreaga lume. În plus, documentarul include un nou cântec interpretat de Elton John, oferind astfel telespectatorilor o experiență unică și emoționantă.

Muzica lui John Williams – din 1 noiembrie

Produs în colaborare cu Lucasfilm, Amblin Documentaries și Imagine Documentaries, acest documentar oferă o incursiune detaliată în viața și cariera extraordinară a legendarului compozitor John Williams. De la primele sale zile ca pianist de jazz, până la cele 54 de nominalizări la Oscar®, dintre care cinci s-au concretizat în premii, filmul explorează multiplele fațete ale geniului său muzical. Documentarul include mărturii ale artiștilor și regizorilor a căror cariere au fost profund influențate de muzica sa nemuritoare. Regizat de Laurent Bouzereau, un cineast premiat și autor de bestselleruri, filmul promite să ofere o perspectivă captivantă asupra unei vieți dedicate artei sunetului.

Jurnal de călătorie: Bruce Springsteen and The E Street Band – din 25 octombrie

Bruce Springsteen și The E Street Band ne oferă o privire profundă în magia concertelor lor legendare, dezvăluind imagini de la repetițiile trupei, momente intime din culise, clipuri rare din arhivă și reflecții personale ale lui Springsteen.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton