; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Legenda cavalerului rătăcitor...” se termină pe 20 martie

„Legenda cavalerului rătăcitor…” ajunge la final

10 March 2012


Protagonistul serialului coreean de la TVR 1 – care se termină  marţi, 20 martie – s-a chinuit la filmări, unde nu s-a înţeles deloc cu regizorul.

În serial, Iljimae (Jung Il-Woo) devine eroul unei naţiuni în secolul XVII, iar pentru a intra în pielea androginului personaj, actorul de 24 de ani (aflat la primul lui rol principal) a trecut peste câteva provocări.

La o conferinţă de presă pentru serialul „Povestea cavalerului rătăcitor şi a frumoasei Rază-de-Lună' (citată de site-ul mbc.co.kr), Il-Woo a povestit că nu i s-a părut atât de diferit să joace într-un serial istoric (primul de acest fel din cariera lui, începută în 2006).

Actorul s-a documentat serios înainte de filmări, dar ideea pe care şi-o făcuse despre personaj era diferită de cea a regizorului şi timp de cinci luni s-a chinuit să-şi intre în rol (certându-se pe parcurs cu acesta).

Il-Woo şi-a lăsat părul să crească şi a slăbit 7-8 kilograme pentru rol. Cum s-a antrenat doar o lună înainte de filmări, scenele de acţiune i s-au părut dificile, s-a rănit de câteva ori şi a ajuns chiar să i se pună perfuzii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare