; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bubka11

Legenda atletismului, Sergey Bubka, vorbeşte despre cariera sa la Eurosport

15 February 2016

Luni, 15 februarie, de la ora 19.00, Eurosport difuzează un interviu cu Sergey Bubka, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice la săritura cu prăjina.

Bubka1

Povestea deţinătorului a şase titluri la Campionatul Mondial deschide seria magazinelor dedicate – „Drumul spre aur' –, care urmează să fie transmise în următoarele şase luni. Magazinul, cu o durată de 30 de minute, va fi difuzat pe Eurosport şi Eurosport Player, aplicaţia online a canalului care oferă transmisiuni în direct şi la cerere.

Programul va prezenta telespectatorilor incredibila carieră a lui Bubka, care cuprinde victorii şi eşecuri, de la doborârea recordului mondial la săritura cu prăjina de nu mai puţin de 35 de ori, până la momentele mai puţin favorabile, când USSR a ales să boicoteze Jocurile Olimpice de la Los Angeles, în 1984.

Recordul lui Bubka din 1993 a fost doborât abia în 2014 de francezul Renaud Lavillenie, care încă deţine recordul mondial. Lavillenie apare şi el în „Drumu spre aur' şi oferă în exclusivitate detalii despre dinamica acestei discipline spectaculoase cu ajutorul tehnologiei de vârf într-o secvenţă intitulată „Tech Talk'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare