Homepage  / Filme Online / Netflix

Legea Lidiei Poet, Netflix. Ce știm până acum despre sezonul 2 al serialului italian

Legea Lidiei Poet, Netflix. Ce știm până acum despre sezonul 2 al serialului italian
8

de Andra Stana,

Serialul italian de epocă The Law According to Lidia Poët, în traducere Legea Lidiei Poet, s-a lansat pe Netflix la începutul anului 2023. Ce știm despre sezonul 2.

Serialul italian Legea Lidiei Poet a avut premiera pe Netflix la nivel global pe 15 februarie 2023. Creatorii serialului, Guido Iuculano și Davide Orsini, au spus povestea primei femei avocat din Italia.

Legea Lidiei Poet, Netflix. Ce știm despre sezonul 2 al serialului italianIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Primul sezon, care este format din șase episoade, a primit recenzii pozitive. Decider a acordat serialului calificativul „STREAM IT”, concluzionând: „The Law According To Lidia Poët nu este menit să fie un gen de serial greu. Este mai mult sau mai puțin un mister clasic, plasat la sfârșitul secolului al XIX-lea, pentru a satisface fanii dramelor în costume. Dar este susținut de prezența radiantă a lui De Angelis în rolul Lidiei.”

Legea Lidiei Poet va avea și sezonul 2, pe Netflix

Potrivit whats-on-netflix.com, serialul italian se va întoarce cu noi episoade pe Netflix.

Producția celui de-al doilea sezon din Legea Lidiei Poet va începe pe 12 iunie și va dura până în octombrie 2023, ceea ce înseamnă că o fereastră de lansare în 2024 pare probabilă pentru această revenire. Filmările vor avea loc din nou la Torino.

The Law According to Lidia Poët se alătură acum altor seriale italiene în curs de reînnoire la Netflix, precum Di4ries, care revine pentru un al doilea sezon în două părți, la sfârșitul acestui an și în 2024. Everything Calls for Salvation, Skam Italia și I Hate Christmas revin, de asemenea, cu noi sezoane.

Printre viitoarele lansări de noi seriale italiene se numără The Leopard, Nemesis, Supersex, Briganti și Lotto Gang, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton