; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

LeBron James, regele NBA

19 October 2009

Sfarsitul lui octombrie va aduce debutul uneia dintre cele mai spectaculoase competitii sportive din lume. Copilul ei minune e in prim-plan!

E greu, in acest moment, sa gasesti vreun sportiv mai popular si mai influent decat LeBron James. “Regele James”, asa cum e poreclit, e cel mai bun jucator din NBA (Liga nord-americana de baschet), unul dintre cei mai bogati atleti ai lumii si un magnet pentru contracte de publicitate scandalos de mari (90 de milioane de dolari de la Nike) inca de la 18 ani. Nota bene: acum are doar 24! Anul acesta, vedeta Cleveland Cavaliers va incerca sa castige primul titlu NBA din cariera sa, cu ajutorul unui alt superstar al sportului, Shaquille O’Neal, adus in intersezon pentru a-l ajuta. Nu ca James nu s-ar descurca de unul singur. El a reusit deja, in doar sase ani de cariera, sa stranga aproape toate superlativele din domeniu, printre care premiul pentru debutantul anului in NBA si un MVP (cel mai valoros jucator) pentru sezonul 2008-2009.

Noul sezon NBA va incepe pe 27 octombrie, iar DigiSport si posturile sportive din platforma Boom vor difuza partidele in Romania.

de Alex Bala

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare