; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Leary l-a pus Michael J. Fox în rol de paralitic

14 October 2010

Denis Leary, actorul din serialul „Operaţiunea de salvare' şi Michael J. Fox au sfidat imposibilul într-unul din episodele serialului de la Pro Cinema. Leary i-a oferit lui Fox, care suferă de boala Parkinson, rolul unui personaj paraplegic.

Fox a fost şocat de ofertă şi l-a început a crezut că Leary nu este în toate minţile, dar a acceptat imediat rolul care i-a adus şi un premiu Emmy. „Îţi dai seama că boala mea mă face să nu mă pot opri din mişcat? Şi tu vrei să joc un personaj în scaunul cu rotile?' l-a întrebat Michael pe Denis atunci când acesta i-a oferit rolul.

Pe lângă faptul că personajul din „Operaţiunea de salvare' i-a adus un Emmy, recent Michael J. Fox a declarat că acesta este şi rolul său preferat din întreaga carieră.

„A fost o pură provocare actoricească să joc în „Operaţiunea de salvare' alături de Denis Leary. A fost foarte tare! Este exemplul perfect de cât de scrântiţi sunt oamenii ăştia, care m-au angajat pe mine să joc un tip paralizat', spune Fox. „Tocmai terminasem o carte despre optimism şi cum să atragi lucruri pozitive, când Leary a venit la mine cu personajul ăsta! Mi-am zis că asta este exact ceea ce trebuie să fac'.

Cei doi sunt prieteni de multă vreme, iar Leary ştie foarte bine care sunt efectele bolii Parkinson. „Nu te lasă deloc să-l compătimeşti', spune Leary. „Mai mult, face el glume pe tema asta, înainte să apuci să spui ceva. E un tip extraordinar, pentru că în loc să se întrebe de ce i se întâmplă lui toate lucrurile astea, el face exact opusul. E foarte haios şi are un simţ al umorului de este o adevărată plăcere să fii în preajma lui'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare