; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Leah remmi

Leah Remini dă încă o palmă Bisericii Scientologice. Sezonul 2 al documentarul ei, adus și la noi de Crime + Investigation

11 September 2017

Acum patru ani, actrița Leah Remini din cunoscutul serial „Trăsniți din Queens' părăsea cu scandal controversata Biserică Scientologică.

Doi ani mai târziu, actrița de 47 de ani lansa o carte autobiografică în care dădea detalii despre modul în care cultul își manipula membrii, iar la sfârșitul anului trecut a lansat documentarul în 10 părți „Din culisele scientologiei, cu Leah Remini', despre modul în care au pătimit cei care au ales să renunțe la această religie.

Ca și cum dezvăluirile despre presiunile și ciudățeniile scientologiei nu erau suficiente, Biserica Scientologică a mai primit niște palme, din partea criticii de televiziune. Documentarul „Din culisele scientologiei, cu Leah Remini' tocmai a primit un premiu Emmy (categoria „Best Informational Series or Special' la Creative Arts Emmy Awards, decernate pe 10 septembrie), la o săptămână după ce mai primise unul de la Asociația Criticilor de Televiziune.

„Mamă, îți mulțumesc. Ești oficial iertată pentru că ne-ai băgat în acest cult', a glumit actrița, în lacrimi, pe scenă, către mama ei aflată în public. Remini a intrat în Biserica Scientologică la 9 ani, în 1979, la inițiativa mamei ei.

Dezvăluirile făcute în primul sezon continuă în cel de-al doilea, care va fi difuzat și la noi de postul Crime+Investigation, din 18 octombrie, de la ora 23.00.

În noul sezon, acest serial documentar urmăreşte cruciada lui Leah Remini de a da glas victimelor scientologiei. Sezonul 2 cuprinde  zece noi episoade de câte o oră care vor explora povești noi și șocante ale foştilor scientologi ale căror vieţi au fost afectate negativ de practicile acestui cult. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare