; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lavinia Tatomir Pintea, la “Doamne de poveste”

10 February 2013

Prima ediţie de anul acesta a emisiunii “Doamne de poveste”, de duminică, 10 februarie, aduce la Acasă, de la 16.30, povestea de iubire dintre Lavinia Tatomir Pintea şi Adrian Pintea, o relaţie care a stârnit controverse.

Lavinia şi Adrian Pintea s-au întâlnit pe când ea era foarte tânără, iar el era un bărbat matur de 50 de ani. La 6 ani de la dispariţia marelui actor, Lavinia nu-şi poate închipui viaţa alături de un alt bărbat.

“Dincolo de faptul că între noi funcţiona o foarte bună comunicare, exista şi o potrivire de ordin spiritual psihică aproape perfectă”, a spus Lavinia Tatomir Pintea.

Legătura dintre ei, oficiată după ritul catolic, în capela unde ea mergea în liceu când chiulea de la ora de matematică, avea să fie pe viaţă:

“Toată cununia noatră a fost specială pentru că Adrian, catolic fiind, şi-a dorit foarte tare să ne cununăm catolic. Obişnuia să-mi spună: <>”, mărturiseşte Lavinia Tatomir Pintea.

Dorinţa cea mai mare a Laviniei este ca lumea să o perceapă şi prin prisma personalităţii şi profesiei ei:

Mi-aş dori să devin o doamnă de poveste şi în ceea ce priveşte profesia mea pe care o iubesc mult şi în care mi-am găsit refugiu după ce Adrian nu a mai fost'.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare