Homepage  / Vedete româneşti

Lavinia Pîrva, parada modei în vacanța din Italia. Artista s-a fotografiat în diferite costume de baie. Reacția fanilor

Lavinia Pîrva, parada modei în vacanța din Italia. Artista s-a fotografiat în diferite costume de baie. Reacția fanilor
10

de Cristina Țapu,

Lavinia Pîrva, în vârstă de 39 de ani, se află într-o vacanță departe de casă. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a profitat de ocazie pentru a distribui mai multe imagini pe pagina personală de Instagram. În multe dintre cadre, Lavinia poartă costume de baie.

Lavinia Pîrva s-a fotografiat în costum de baie

Cântăreața a ales să plece în vacanță pentru câteva zile de relaxare, soare, plajă și plimbări pe străduțele orașului Italian Porto Cervo. Vedeta s-a relaxat pe plajă, afișându-și silueta de invidiat în costume de baie extrem de sexy. Lavinia Pîrva știe că are un corp atrăgător, care stârnește admirația bărbaților atunci când pozează în ținute provocatoare.

Lavinia s-a fotografiat pe plajă, în diferite costume de baie, iar comentariile venite din partea fanilor nu au întârziat să apară: „Ești o zeiță adevărată”, „Frumusețea ta este sclipitoare”, „Superbă ca întotdeauna”, au fost o parte dintre mesajele internauților.

lavinia-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Lavinia Pîrva a făcut furori cu ani în urmă, atunci când era membră componentă a trupei Spicy. După ce l-a cunoscut pe Ștefan Bănică Junior, frumoasa artistă a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se dedice vieții de familie. Cu toate acestea, Lavinia continuă să fie activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește fanilor cele mai noi amănunte din viața sa.

Cu toate acestea, Lavinia nu a renunțat la pasiunea sa pentru muzică și reușește să obțină sume impresionante de bani. Pe lângă participarea la festivaluri și concerte, Lavinia Pîrva cântă și la evenimente private, unde tarifele ei nu sunt deloc modeste. Conform Cancan, Lavinia Pîrva percepe 2.000 de euro pentru o reprezentație solo de 45 de minute și 2.500 de euro pentru un spectacol de peste o oră alături de trupa sa.

„Nu vreau să fiu lipsită de modestie, dar mă descurc. Și mă descurc foarte bine. Mai ales că acum am început un proiect nou, am făcut un album întreg pe care urmează să-l lansez. Am terminat piesele noului proiect, urmează să filmez videoclipuri la toate piesele. Este destul de mult de muncă. Concerte multe în sensul acesta, muzica balcanică a prins foarte bine.” , povestea Lavinia.

Lavinia Pîrva are doar cuvinte de laudă la adresa lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva formează un cuplu alături de Ștefan Bănică Junior de mai bine de un deceniu și are numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului care îi este alături. Consideră că destinul i-a adus împreună.

„Cred că, dacă doi oameni trebuie să se întălnească, dacă este menit să fie împreună,  atunci așa se va întâmpla. (…) Dacă e vorba despre căsnicia mea, să știi că nu m-aș fi gândit niciodată. Eu, de fapt, am și o vorbă: dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, povestește-i despre ce vei face tu în viitor. Niciodată nu am stat sa programez„, povestea artista, în cadrul unei emisiuni moderate de către Oana Turcu.

Sursă foto: Instagram Lavinia Pîrva

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton