; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lavinia Pirva

Lavinia Pîrva, o nouă intervenție estetică! Schimbarea a șocat mediul online: „De ce te-ai mutila așa?”

16 June 2021

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică, a apelat recent la ajutorul unui medic estetician pentru o nouă schimbare de look, o schimbare care a șocat mediul online. 

Lavinia Pîrva a stârnit controverse în mediul online după cea mai recentă intervenție estetică. În urmă cu un an aceasta și-a pus silicoane, iar acum a dorit să își mărească și buzele. Transformarea fizică a șocat o mare parte dintre cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. 

A devenit mamă în urmă cu doi ani și a încercat să se concentreze mai mult asupra vieții de familie. Cu toate astea, Lavinia Pîrva nu a încetat să aibă grijă și de aspectul său fizic. Și-a revenit destul de repede după naștere și la scurt timp după a apelat la operația de mărire a bustului. 

Chiar dacă este discretă cu viața personală, Lavinia Pîrva își ține fanii la curent cu noutățile din cariera sa și, mai nou, cu operațiile pe care și le face. 

Intervenția la care a apelat Lavinia Pîrva este noul val în cabinetele de înfrumusețare. Soția lui Ștefan Bănică a ales să își facă „russian lips', conform descrierii din mediul online a medicului care a ajutat-o să-și mărească buzele. 

 Vezi galeria foto >

Schimbarea a șocat foarte mult și din cauza fotografiei postată de medic. Este vorba de un colaj în care putem observa buzele Laviniei înainte și după intervenție. 

„Păcat de frumusețea ei naturală. Și acele sprâncene de «animal cu blană» nu le văd rostul pe chipul ei frumos. (…) Urâte buze. De ce te-ai mutila așa? Nici nu poate să-și mai închidă gura. (…) Wow ce frumoasă!', au fost câteva comentariile apărute pe rețelele de socializare.

De la un timp, Lavinia Pîrva și-a deschis propria afacere, un magazin online de haine și, pentru o perioadă a avut propria rubrică de parenting în cadrul emisiunii „Vorbește lumea', de la Pro TV. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare