Homepage  / Vedete româneşti

Lavinia Pîrva, imagine rară cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică jr. Mesajul emoționant al artistei

Lavinia Pîrva, imagine rară cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică jr. Mesajul emoționant al artistei
6

de Redactia Tvmania

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr formează un cuplu de peste un deceniu și cei doi au un băiețel adorabil, Alexandru, pe care însă au încercat să-l țină departe de lumina reflectoarelor. Artista a publicat acum o imagine rară cu fiul lor, care a împlinit recent vârsta de 4 ani.

Soția celebrului artist a publicat pe Instagram o imagine rară cu micuțul Alexandru, însă, ca de obicei, fără a-i dezvălui chipul. În imagine, Lavinia apare împreună cu fiul ei la echitație. Acesta stă pe un ponei, în timp ce artista, ca o mamă grijulie stă pe lângă fiul ei, ca să se asigure că acesta nu o să cadă.

Mai mult, Lavinia a profitat de ocazie pentru a-și exprima public și iubirea infinită pe care i-o poartă micuțului care a împlinit 4 ani în luna mai. Așadar, postarea este însoțită și de un mesajul „Te iubesc infinit!”.

lavinia si stefan banicaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr au păstrat discreția în mediul public atât privitor la relația lor, cât și la fiul lor, iar pe parcursul celor patru ani, de când a apărut Alexandru în viața lor, niciunul dintre ei nu a făcut publice imagini cu chipul micuțului.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr au explicat motivul pentru care nu vor să-i arate chipul fiului lor

Bruneta a explicat de ce ea și Ștefan au luat această decizie, mai ales că mulți i-au întrebat de ce fac asta. „Alexandru este foarte năstruşnic acum. Dar, în acelaşi timp, nu ne-am dorit să-l expunem momentan. Cu siguranţă vom face acest lucru atunci când vom simţi”, a declarat Lavinia Pîrva, pentru Viva, în urmă cu ceva timp.

„Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Doamne fereşte, nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară”, a completat atunci și Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva formează un cuplu de un deceniu, timp în care au preferat să își trăiască povestea de iubire departe de lumina reflectoarelor. Până și nunta lor, organizată în Bulgaria, acum aproape șase ani, a fost un mare secret, foarte puține informații despre frumosul eveniment au ajuns în presă.

Care este secretul relației dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr.

În ciuda faptului că programul încărcat îi desparte de multe ori, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr au descoperit secretul fericirii în cuplu, reușind să mențină vie flacăra pasiunii chiar și după zece ani de relație cu ajutorul micilor escapade departe de casă. Oricât de ocupați ar fi, vara rămâne, pentru familia lor, sezonul vacanțelor. Cuplul a dat deja startul concediilor, în mijlocul lunii iunie, petrecând câteva zile într-un resort de lux din Antalya.

„Indiferent de cât suntem de ocupați, mereu ne facem vara și timp pentru vacanțe. Am fost deja plecați, vor mai urma și altele”, a declarat Lavinia Pîrva, porivit Cancan.

Ștefan Bănică Jr. și Lavina Pîrva se declară în continuare extrem de îndrăgostiți, iar celebrul artist spune că în anii petrecuți alături de brunetă a atins momente de fericire neînchipuite, mai ales de când este tată din nou. Iar în ceea ce privește durabilitatea relației, actorul spune că în familia lor domnește încrederea și libertatea pe care și le acordă unul altuia.

„Cred că cel mai important lucru din aceşti aproape 10 ani este faptul că am trecut împreună şi prin bune, și prin rele, iar lucrurile astea întăresc o relaţie. Nu-mi dau seama dacă ne-am schimbat neapărat unul pe celălalt, dar ţinem cont unul de celălalt. Dacă vrei, mai degrabă ne-a schimbat venirea pe lume a lui Alexandru, care a adus cu el un nou univers, în care trăim toţi trei.

Acum 10 ani nu-mi închipuiam că o să trăim în universul lui Alexandru. Ne facem planuri de viitor, dar, în acelaşi timp, suntem conştienţi că unele dintre ele e posibil să nu fie realizabile, ţinând cont de contextul vremurilor actuale. Relaţia noastră e construită pe încredere şi libertate. Eu merg pe premisa că nimeni nu poate pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deţine pe nimeni. Aşa că ne iubim necondiţionat”, a declarat Ștefan Bănică Jr., într-un interviu pentru Viva, anul trecut.

Foto:Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton