Homepage  / Vedete româneşti

Fiul lui Ștefan Bănică Jr a moștenit pasiunea pentru muzică. Nu are încă cinci ani, dar ia lecții de pian: „Este un copil extraordinar!”

Fiul lui Ștefan Bănică Jr a moștenit pasiunea pentru muzică. Nu are încă cinci ani, dar ia lecții de pian: „Este un copil extraordinar!”
11

de Cristina Țapu,

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează un cuplu discret și rare sunt ocaziile în care fac publice ipostaze de familie. Recent, Lavinia a făcut o excepție și a vorbit despre fiul lor, Alexandru și despre cum, deși are doar patru ani ani, deja începe să calce pe urmele tatălui său, fiind interesat de domeniul muzical.

Alexandru a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său

În primăvara anului 2019, Ștefan Bănică Jr. a primit o nouă binecuvântare în viața sa – devenind tată pentru a treia oară. Lavinia Pîrva, cunoscuta cântăreață, a adus pe lume un nou membru al familiei, pe micuțul Alexandru.

lavinia-parvaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Ștefan mai are un băiat, pe Radu Ștefan Bănică, fiul dintr-o relație anterioară cu Camelia Constantinescu, și Violeta, copilul său din căsătoria cu Andreea Marin. Alexandru este cel mai mic dintre frați și până acum a fost ținut departe de agitația mediatică, părinții preferând ca viața lui să nu fie expusă presei.

Cu toate acestea, Lavinia Pîrva a decis să împărtășească câteva detalii despre fiul lor, menționând că micuțul manifestă deja un interes pentru muzică, luând lecții de pian, deși nu a împlinit încă cinci anișori.

„Alexandru este un copil extraordinar pentru că eu, ca mamă, aș putea vorbi mult și bine la superlativ despre copilul meu, dar obiectiv vorbind, este un copil absolut normal, care face lucruri normale pentru vârsta lui, cum este normal să fie un copil de vârsta lui. Este ușor prematur să vorbim despre pasiunile lui, dar el a crescut în mediul acesta. Îi place să mergem la teatru, îi place să ne vadă pe scenă, face ore de pian, dar nu știu ce va vrea să facă în viitor. Ce va vrea el să facă, aia să facă!”, a declarat Lavinia Pîrva, în cadrul unui interviu Playtech.

Motivul pentru care Lavinia și Ștefan nu vor să distribuie poze cu chipul fiului lor

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr au păstrat discreția în mediul public atât privitor la relația lor, cât și la fiul lor, iar pe parcursul celor patru ani, de când a apărut Alexandru în viața lor, niciunul dintre ei nu a făcut publice imagini cu chipul micuțului.

Ștefan Bănică alături de fiul său, Alexandru

Bruneta a explicat de ce ea și Ștefan au luat această decizie, mai ales că mulți i-au întrebat de ce fac asta. „Alexandru este foarte năstruşnic acum. Dar, în acelaşi timp, nu ne-am dorit să-l expunem momentan. Cu siguranţă vom face acest lucru atunci când vom simţi”, a declarat Lavinia Pîrva, pentru Viva, în urmă cu ceva timp.

„Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Doamne fereşte, nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară”, a completat atunci și Ștefan Bănică Jr.

Sursă foto: Instagram Lavinia Pîrva

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton