Homepage  / Vedete româneşti

Lavinia Pîrva a recunoscut de ce nu poartă verigheta. Ce a spus despre Ștefan Bănică. „Nimeni nu deține pe nimeni”

Lavinia Pîrva a recunoscut de ce nu poartă verigheta. Ce a spus despre Ștefan Bănică. „Nimeni nu deține pe nimeni”
10

de Cristina Țapu,

Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva formează un cuplu de mai bine de un deceniu și sunt căsătoriți de șapte ani. Își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, iar relația lor este una foarte solidă. Iată care este secretul fericirii în cuplu, conform Laviniei.

Lavinia Pîrva a dezvăluit motivul pentru care nu poartă verigheta

Lavinia Pîrva a dezvăluit care este motivul pentru care ea și Ștefan Bănică Jr. au fost surprinși de mai multe ori fără verighetă.

„Verigheta este, în primul rând, în sufletul meu și de acolo nu o poate lua nimeni niciodată, pentru mine nu are o importanță atât de mare dacă este sau nu pe deget. Uneori este, alteori nu, dar asta este irelevant. Relația noastră se bazează pe încredere, respect, spațiu, pasiune și multă iubire. Eu am pornit mereu de la această idee: „nimeni nu pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deține pe nimeni”, a dezvăluit Lavinia Pîrva, conform Revistei Viva!

lavinia pirva banicaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Lavinia susține că gelozia nu există în relația lor de cuplu. Este conștientă că Ștefan Bănică Jr are fane în întreaga lume, însă nu dă curs geloziei, ci preferă să aibă încredere deplină în soțul său.

„Ștefan este unul dintre cei mai frumoși, șarmanți și eleganți bărbați din țară, nu că o spun eu, ci se vede cu ochiul liber și, cu siguranță, are multe fane în toate colțurile țării. Dacă eu aș fi fost geloasă, probabil nu ar fi avut cum să reziste relația noastră. Ar fi însemnat ca mereu să fiu în gardă și să pierd din vedere alte lucruri care ne-au adus împreună. Dar asta și datorită lui, niciodată nu m-a pus în situația de a simți un lucru care m-ar fi putut deranja”, a declarat artista.

Lavinia Pîrva este de părere că destinul i l-a scos în cale pe Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva a făcut furori cu ani în urmă, atunci când era membră componentă a trupei Spicy. După ce l-a cunoscut pe Ștefan Bănică Junior, frumoasa artistă a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se dedice vieții de familie. Cu toate acestea, Lavinia continuă să fie activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește fanilor cele mai noi amănunte din viața sa.

Lavinia Pîrva formează un cuplu alături de Ștefan Bănică Junior de mai bine de un deceniu și are numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului care îi este alături. Consideră că destinul i-a adus împreună.

„Cred că, dacă doi oameni trebuie să se întălnească, dacă este menit să fie împreună,  atunci așa se va întâmpla. (…) Dacă e vorba despre căsnicia mea, să știi că nu m-aș fi gândit niciodată. Eu, de fapt, am și o vorbă: dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, povestește-i despre ce vei face tu în viitor. Niciodată nu am stat sa programez„, povestea artista, în cadrul unei emisiuni moderate de către Oana Turcu.

Sursă foto: Instagram Lavinia Pîrva

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton