Homepage  / Vedete româneşti

Lavinia Pîrva, adevărul despre operațiile estetice. La ce intervenții a apelat soția lui Ștefan Bănică Jr

Lavinia Pîrva, adevărul despre operațiile estetice. La ce intervenții a apelat soția lui Ștefan Bănică Jr
20

de Cristina Țapu,

Lavinia Pîrva va împlini anul acesta 40 de ani, însă are un tonus foarte bun și o energie debordantă. Soția lui Ștefan Bănică Jr. recunoaște că nu este întotdeauna ușor să se mențină în formă, însă rezultatele obținute sunt unele care merită orice efort. Iată ce declară Lavinia despre intervențiile estetice!

Ce părere are Lavinia Pîrva despre operațiile estetice

Lavinia Pîrva a fost Miss Timișoara și Miss Litoral în urmă cu mulți ani, iar frumusețea ei este, chiar și în ziua de astăzi, de necontestat. Întrebată dacă frumusețea a ajutat-o în carieră și în viața de zi cu zi, Lavinia a oferit un răspuns amplu.

„Da, probabil au fost și plusuri, și minusuri, însă din nou discutăm despre o percepție de suprafață. Este foarte greu atunci când ești persoană publică să convingi o masă de oameni, care nu te cunosc, despre cine și cum ești tu cu adevărat”, a răspuns Lavinia, conform Revistei Viva! atunci când a fost întrebată dacă s-a confruntat cu preconcepții izvorâte din cauza frumuseții sale.

lavinia-pirva-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Deși multe dintre vedetele din România apelează la medicul estetician pentru a ține semele îmbătrânirii la o parte, acesta nu este și cazul soției lui Ștefan Bănică Jr, care preferă tratamentele clasice, noninvazive. Lavinia nu ia în calcul operațiile estetice și preferă să accepte trecerea timpului, nu să recurgă la intervenții drastice și costisitoare.

„Eu nu mă dau peste cap cu ritualuri de frumusețe, încerc să-mi mențin echilibrul în toate. Cum spuneam, încerc să mă hrănesc corespunzător, să fac sport, îmi îngrijesc tenul, mai ales că acum ne ajută și tehnologia în zona de beauty prin lucruri cu rezultate extraordinare noninvazive și, cel mai important lucru, investesc mult în evoluția mea personală.

Îmi place să am grijă de mine și mi-am corectat anumite lucruri, dar noninvaziv. Momentan nu simt nevoia să recurg la operații estetice”, a declarat Lavinia, conform sursei menționate anterior.

Lavinia Pîrva, prezență discretă în showbizul românesc

Lavinia Pîrva a făcut furori cu ani în urmă, atunci când era membră componentă a trupei Spicy. După ce l-a cunoscut pe Ștefan Bănică Junior, frumoasa artistă a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se dedice vieții de familie. Cu toate acestea, Lavinia continuă să fie activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește fanilor cele mai noi amănunte din viața sa.

Lavinia Pîrva formează un cuplu alături de Ștefan Bănică Junior de mai bine de un deceniu și are numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului care îi este alături. Consideră că destinul i-a adus împreună.

„Cred că, dacă doi oameni trebuie să se întălnească, dacă este menit să fie împreună,  atunci așa se va întâmpla. (…) Dacă e vorba despre căsnicia mea, să știi că nu m-aș fi gândit niciodată. Eu, de fapt, am și o vorbă: dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, povestește-i despre ce vei face tu în viitor. Niciodată nu am stat sa programez„, povestea artista, în cadrul unei emisiuni moderate de către Oana Turcu.

Sursă foto: Instagram Lavinia Pîrva

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton