Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Lavinia Pîrva, apariție incendiară pe plajă. Cum arată soția lui Ștefan Bănică în costum de baie

Lavinia Pîrva, apariție incendiară pe plajă. Cum arată soția lui Ștefan Bănică în costum de baie
7

de Redactia Tvmania

Lavinia Pîrva se poate lăuda cu un corp perfect la cei 37 de ani ai săi. Soţia lui Ştefan Bănică Jr. și-a uimit urmăritorii de pe rețelele de socializare cu cea mai recentă fotografie postată.

Lavinia Pîrva se bucură zilele acestea de câteva zile de relaxare, la plajă. Soția lui Ștefan Bănică Jr. s-a pozat într-un costum de baie sexy, de culoare roz. Reacția fanilor nu s-a lăsat prea mult așteptată.

Bună dimineata!😎”, a scris Pîrva în dreptul imaginii făcute la malul mării.

„Wawww 🔥 ești superbă!😍❤️ Are ce să iubească Ștefan!🤩” (…), „splendidă” (…), „Ești o frumusețe” (…), au fost câteva dintre comentariile pline de laude pe care le-a primit artista de 37 de ani.

Nu este pentru prima dată când Lavinia Pîrva s-a fotografiat în costumul de baie roz. În urmă cu cinci zile, bruneta s-a pozat în timp ce se relaxa într-un fotoliu comod.

Lavinia Pîrva, apariție incendiară pe plajă. Soția lui Ștefan Bănică și-a arătat formeleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Anunțul făcut de Lavinia Pîrva. Ce decizie importantă a luat

Lavinia Pîrva trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ștefan Bănică, iar din iubirea lor a venit pe lume, în mai 2019, un băiețel, Alexandru. De când a devenit mamă, Lavinia a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, însă este decisă să revină.

Lavinia Pîrva a devenit mamă în mai 2013. Ea și Ștefan Bănică au împreună un băiețel, pe Alexandru. După ce a născut, vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor, alegând să aibă grijă de fiul ei și de familie. Așadar, soția lui Ștefan Bănică a refuzat mai multe proiecte în televiziune, însă acum este pregătită să revină.

„Nu am avut atât de multe propuneri încât să nu fiu capabilă să aleg una. Iar dacă au existat propuneri, unele nu mi s-au părut potrivite, şi atunci am fost nevoită să refuz. Da, cred că este momentul în care aş putea să fac ceva şi în televiziune, însă un lucru care să mă caracterizeze. Şi cred că sunt destule… Trebuie doar producătorul care să simtă lucrurile acestea, să mă placă şi să mă vadă pe mine potrivită într-un anumit context sau proiect. Asta ţine de talentul producătorului. Eu cred că toate lucrurile în viaţă apar la momentul potrivit. Aştept propuneri!”, a declarat Lavinia Pîrva pentru VIVA!.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton