Homepage  / Vedete româneşti

Lavinia Petrea, aniversare în familie! Prezentatoarea Știrilor Pro TV va împlini 41 de ani. „O să îmi iau câteva zile de vacanță”. EXCLUSIV

Lavinia Petrea, aniversare în familie! Prezentatoarea Știrilor Pro TV va împlini 41 de ani. „O să îmi iau câteva zile de vacanță”. EXCLUSIV
11

de Cătălina Matei,

Pe 10 iulie, Lavinia Petrea va împlini 41 de ani, iar ziua sa de naștere o va petrece alături de cei dragi. Prezentatoarea Știrilor Pro TV își va lua liber câteva zile și va merge alături de soțul său și cei trei copii ai lor într-o mică excursie.

Împreună cu Mathias (8 ani), Klara (6 ani) și Karin (4 ani), Lavinia Petrea și soțului ei, procurorul Romulus Varga, se pregătesc de un eveniment special:  prezentatoarea Știrilor Pro TV își va sărbători ziua de naștere pe 10 iulie. Vor merge cu cortul câteva zile, împreună cu alți prieteni, după cum a povestit Lavinia în emisiunea „La Măruță”.

Însă cei patru se pregătesc de încă o experiență specială: vor merge pentru prima dată cu avionul, într-o vacanță în Sardinia. Iată ce alte detalii am aflat de la Lavinia Petrea!

Cum plănuieștri să-ți petreci ziua de naștere, pe 10 iulie? La mulți ani, în avans! 

Mulțumesc! Îmi place ca de ziua mea să fiu liberă, să fiu împreună cu familia să mă conectez cu ai mei așa că și în acest an o să îmi iau câteva zile de vacanță. Cel mai frumos cadou este toată atenția și iubirea pe care o primesc de ziua mea când chiar sunt în centrul atenției alor mei de dimineața până seara!

Ce alte planuri de vacanță mai ai pentru vara aceasta? Unde vei merge cu familia?

Va fi prima vacanță în care vom călători toți 5 cu avionul! Vom merge în Sardinia, Italia, la o casă închiriată în apropierea plajei. De când îi avem pe copii, vacanțele de vară au fost doar în Grecia unde am călătorit cu mașina. Acum nerăbdarea este mare!

Cât de mult te regăsești în copiii tăi?

În fiecare dintre ei mă văd, mai mult sau mai puțin. Este fascinant să observ cât de mult ne regăsim amândoi în copiii noștri, și fizic și emoțional și comportamental. Mathias este serios, analitic și non-conflictual, așa cum sunt și eu. Klara seamănă fizic enorm cu tatăl ei și are înclinații artistice, la fel ca el. Karin seamănă cu mine din punct de vedere fizic și este justițiară ca tatăl ei.

Și care sunt cele mai recente pozne? 

Ultima întâmplare amuzantă s-a întâmplat recent, după o ploaie torențială, când am găsit-o pe Klara “înotând” într-o baltă din curte. Era udă toată, inclusiv părul lung și buclat îi era în apa de ploaie. Frații s-au limitat la a sări în bălți. (râde) I-am băgat la spălat pe toți trei.

Dincolo de televiziune, în ce alt domeniu crezi că ai excela?

Mi-ar fi plăcut să fiu educatoare sau învățătoare! Știu că aș fi făcut-o cu mare pasiune și dedicare.

lavinia-petrea-copii-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton