; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva 4

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică pregătesc botezul băiețelului lor. Organizează în detaliu evenimentul

20 September 2019

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică se pregătesc intens pentru botezil băiețelului lor. Cei doi fericiți părinți organizează totul în detaliu cu ajutorul unor specialiști. Vor tot ce e mai bun!

 În urmă cu aproximativ 4 luni de zile, Lavinia Pârva a născut un băiețel, primul ei copil. L-a adus pe lume la un spital din București, în mare secret, departe de ochii curioșirlor sau ai presei. Iată că timpul a trecut rapid, iar ea se pregătește de botez. Ștefan Bănică este alături de ea.
 

Conform Cancan, zilele trecute Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au mers în unul dintre exclusivistele localuri din zona de nord a Capitalei, acolo unde ar fi hotărât să organizeze petrecerea de celebrare a botezului fiului lor, Alexandru. Se pare că cei doi au analizat meniul de cinci stele. Timp de câteva ceasuri, artistul și soția lui au discutat și au degustat mai multe preparate culinare. Vor să organizeze un eveniment perfect!

Lavinia Pîrva a dezvăluit cum este Ștefan Bănică în rolul de tătic: „Este îndrăgosit peste cap de el

Lavinia Pîrva are o strălucire aparte, iar sclipirea din ochii ei dovedește că este mai fericită ca niciodată în această postură. Invitată la Vorbește lumea, artista a povestit despre maternitate și despre perioada de acomodare cu cel mic, pe care, a recunoscut ea, nu prea se îndură să îl lase singur prea mult timp acasă.

În ceea ce privește relația lui Ștefan Bănică cu fiul său, Alexandru, Lavinia a povestit pentru revista Viva că „tăticul este foarte cool, Ștefan este un tată foarte cool. Este îndrăgosit peste cap de el .

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare