; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lavinia Pârva, parte din echipa Vorbește lumea (Pro TV). Ce rubrică va prezenta

Lavinia Pârva, parte din echipa „Vorbește lumea” (Pro TV). Ce rubrică va prezenta

22 April 2021

Lavinia Pârva are un nou job. Soția lui Ștefan Bănică va lucra la Pro TV, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea', unde va prezenta o rubrică săptămânală.

Deși afirma recent că nu mai are timp deloc din cauza noii sale afaceri – un site unde vinde haine, propriile creații, lansat în plină pandemie – și a creșterii lui Alexandru, fiul ei și al lui Ștefan Bănică, Lavinia acceptat totuși o colaborare cu postul Pro TV. Ea va apărea în fiecare săptămână în emisiunea „Vorbește lumea': va prezenta propria rubrică, una pentru părinți.

„Am acceptat cu mare drag propunerea de a face parte din echipa Vorbește Lumea, mai cu seamă că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag. Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă', a declarat Lavinia pentru click.ro.

Noua vedetă de la Pro TV a mai povestit că va încerca să acopere „toată plaja de subiecte de care orice femeie/mamă ar fi interesată'. Astfel, Lavinia Pârva a descris care vor fi viitoarele subiecte abordate în noua rubrică de la „Vorbește lumea':

„(…) Voi discuta și cu specialiști în domeniu, iar temele vor fi variate: de la bucuria de a deveni mamă, depresia postnatală, ce este de făcut, cum rămânem feminine chiar și cu câteva kilograme în plus, cum ne revenim după naștere, ce trebuie să știm în timpul sarcinii, cum facem față provocărilor odată cu apariția unui bebeluș în familie, masaj terapeutic la copii, nutriția copiilor, jucării educative, sport, muzică, cum ne dăm seama de vocația lui și ce putem alege în funcție de vârstă, locuri de joacă, haine potrivite pentru mame și copii, stomotologie copii și multe alte teme de interes pentru femei/mame și copii', a mai spus cântăreața pentru sursa citată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare