; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lavinia, ex Spicy, se pricepe să danseze la bară

29 March 2011

lavinia-spicy-dansez-pentru-tine-dans-la-baraDansez pentru tine' se apropie cu paşi de repezi de start. Pe 15 aprilie, la Pro TV, începe cel de-al 11-lea sezon, iar vedetele repetă de zor.

Corina Bud, Lavinia Parva, Costin Sforaru şi Gabriel Coveşeanu au experimentat câteva dintre cele mai provocatoare stiluri de dans ale noului sezon Dansez pentru tine' în timpul filmărilor pentru unul dintre promo-urile emisiunii.

Corina Bud a dansat în apă, Lavinia la bară, Costin Sforaru a experimentat un disco, iar Cove a aprofundat deja un musical pentru prima parte a filmărilor unuia dintre spoturile de promovare a emisiunii Dansez pentru tine'.

Desculţă, îmbrăcată cu o rochie diafană, Corina Bud a dansat timp de mai bine de patru ore în două tone de apă. Chiar dacă apa era caldă, în pauzele de filmare, echipa de producţie a acoperit-o pe Corina cu halate şi prosoape, iar artista a spus că s-a simţit pe tot parcursul filmării ca peştele în apă'.

corina-dansez-pentru-tine-dans-in-ploaieLavinia Parva a făcut cunoştinţă cu unul dintre cele mai de temut stiluri de dans din concursul Dansez pentru tine', dansul la bară. Ca un artist profesionist, Lavinia a încercat cu perseverenţă şi ambiţie să exemplifice dansul la bară după sfaturile unei coregrafe prezente la filmare. Timp de două ore, cântăreaţa a descoperit dificultăţile acestui stil de dans, care necesită o condiţie fizică impecabilă şi multă forţă în braţe.

Celelalte vedete care participă la Dansez pentru tine' şi care urmează să filmeze promo-uri sunt Roxana Ionescu, Florin Piersic Jr., Augustin Viziru și Corina Caragea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare