; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laurette, cât pe ce să se înece la „Serviţi, vă rog!”

14 August 2012

Cea de-a treia ediție a emisiunii Serviți, vă rog!', difuzată de Pro TV pe 14 și 15 august de la ora 20:30, nu a fost lipsită de peripeții. Trupa vedetelor formată din Laurette, Diana Ion, Jean de la Craiova și Cătălin Moroșanu i-a dat de furcă lui Nea Mărin.

În încercarea de a avea grijă de animalele de la circ, Laurette a trecut printr-o sperietură nemaipomenită. Vrând să hrănească pelicanii, ea nu a știu că peștele trebuie aruncat imediat păsărilor pentru că altfel ele și-l iau singure. Pentru că a ezitat, pelicanii au sărit spre mâna ei să-și ia hrana, moment în care frumoasa mulatra s-a panicat teribil.

Nea Marin, care știa foarte bine mersul lucrurilor, a savurat momentul, fiind convins că acest incident va fi pentru ea o învățătură de minte. Acesta nu a fost însă singurul accident al mulatrei. Vrând să scape de sarcinile lui Nea Mărin, Laurette a plecat cu hidro-bicicleta pe mare, dar a căzut și era cât pe ce să se înece.

Sătui de ordinele lui Nea Mărin, vedetele i-au pregătit o surpriză'! L-au convins să se urce și el pe candelabrul la care se făceau acrobațiile în timpul show-ului, ca să vadă cum e. Odată convins, au ridicat candelabrul în tavan și l-au lăsat pe Nea Mărin acolo vreme de vreo 20 de minute.

c1k0155_resize

Picture 1 of 12

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare