Homepage  / Vedete româneşti

Laurențiu Reghecampf, despre cea mai neagră perioadă a vieții sale. Și-a pierdut fiica din cauza unei boli teribile

Laurențiu Reghecampf, despre cea mai neagră perioadă a vieții sale. Și-a pierdut fiica din cauza unei boli teribile
14

de Cristina Țapu,

Laurențiu Reghecampf a povestit despre o tragedie care l-a marcat acum aproape 27 de ani - pierderea fiicei sale. Fiica sa, Analisa Cristina, a fost primul copil al antrenorului și s-a născut cu o boală gravă, care a dus la decesul ei la vârsta de un an, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva. Iată detaliile!

Laurențiu Reghecampf a vorbit desprea cea mai neagră perioadă a vieții sale

Tragedia a avut loc în perioada în care Reghecampf juca pentru Steaua București și era căsătorit cu Mariana Pfeiffer, prima sa soție, de la care a divorțat în 2007 după 13 ani de căsnicie. Cei doi au avut o fetiță împreună, despre care puțini știu. Numea ei era Analisa și, la vârsta de un an, i s-a descoperit o malformație la inimă. În ciuda tuturor încercărilor disperate ale medicilor de a-i salva viața, fetița s-a stins, lăsând o durere imensă în sufletele părinților.

Laurențiu ReghecampfIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Am avut o fetiță împreună, la 25 de ani. A fost o perioadă grea pentru că, undeva pe la 3 luni după ce se născuse Ana Lisa, momentul când îi dădea lapte se învinețea, se învinețeau buzele, adormea cu biberonul. Ne-am dus la un control și ni s-a spus că suferă de o boală foarte rară, se numea tetralogia falo. Inima nu a fost împărțită corect în cele 4 camere și trebuia după o perioadă să fie o intervenție chirurgicală pentru a se corecta acest lucru.

Am făcut tratament câteva luni și la vârsta de un an și o lună am hotărât să operăm la Cluj. Au operat-o, a fost bine, dar pentru o astfel de intervenție trebuia să lase rana deschisă 24 de ore. A făcut pneumonie după operație și nu au mai putut să o salveze. Eu spun exact ce ni s-a spus nouă după operație”, a povestit Laurențiu Reghecampf, în podcastul moderat de către Bursucu.

Laurențiu Reghecampf este gata să îmbrace din nou costumul de mire

Recent, Laurențiu Reghecampf a fost invitat într-un podcast unde a discutat despre planurile sale de căsătorie cu iubita sa, Corina Caciuc. Momentan, cei doi nu au planuri imediate de a se căsători, deoarece așteaptă finalizarea divorțului lui Laurențiu de Anamaria Prodan.

Laurențiu și Corina Caciuc au reușit să își întemeieze o familie solidă și să devină din ce în ce mai apropiați, în ciuda dificultăților pe care le-au întâmpinat. Reghecampf a recunoscut că este impresionat de devotamentul și susținerea necondiționată pe care o primește din partea Corinei. Din acest motiv, antrenorul își dorește să o ducă pe mama celor doi băieți ai săi în fața altarului, dar acest moment, chiar dacă este unul pe care ambii îl doresc, va trebui să mai aștepte o perioadă.

Laurențiu Reghecampf a spus adio căsniciei cu Anamaria Prodan pentru a îmbrățișa o nouă etapă alături de Corina Caciuc, o parteneră cu mult mai tânără decât impresara. Divorțul a fost însoțit de controversă și potrivit declarațiilor făcute de Anamaria, antrenorul s-a distanțat de fiul pe care îl au împreună, Bebeto. Un nou termen în procesul lor de divorț este programat pentru data de 9 octombrie 2024.

Sursă foto: Instagram Laurențiu Reghecampf – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton